Ντούβνιακ: «Να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι για τα playoffs»

Ντούβνιακ: «Να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι για τα playoffs»

bet365

Ο Ούρος Ντούβνιακ γράφει για την αναμέτρηση με τον Κόροιβο (2/4, 17:00) και τα playoffs που πλησιάζουν.

Ο άσος του ΠΑΟΚ ανανέωσε το blog του στο esake.gr:

«Πλησιάζουμε προς το τέλος. Έχουμε δύο ακόμη παιχνίδια για την κανονική περίοδο και μετά τους αγώνες των playoffs. Δεν ξέρουμε ούτε πότε θα ξεκινήσουμε και φυσικά, ούτε πόσα παιχνίδια θα παίξουμε. Ελπίζω να είναι γρήγορα και. πολλά. Η αλήθεια είναι ότι τώρα, με το ένα παιχνίδι την εβδομάδα, δεν είναι και πολλά αυτά που έχω να γράψω για το μπάσκετ. Προπόνηση, γήπεδο, σπίτι, γήπεδο, αγώνας. Αυτή είναι η ρουτίνα μας.

Έχουμε μπροστά μας το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την κανονική περίοδο. Παίζουμε με τον Κόροιβο, θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί και εμείς θέλουμε τη νίκη για να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κανονική περίοδο και να ετοιμαστούμε για τα playoffs, αλλά και ο αντίπαλός μας ψάχνει αποτελέσματα που θα τον κρατήσουν στην κατηγορία. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, με μεγάλο ενδιαφέρον.

Λέμε συνεχώς τα ίδια πράγματα, αλλά όταν κάνουμε αυτό που πρέπει, είμαστε και χαρούμενοι. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι για τα playoffs κι αυτό μόνο στο γήπεδο μπορούμε να το δείξουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα