Μάντζαρης: «Συγγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού»

Απογοητευμένος εμφανίσθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος ζήτησε συγννώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού και επικεντρώθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.  

Μάντζαρης: «Συγγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού»

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε στον αέρα του «ΣΠΟΡ FM» και τόνισε πως ο Ολυμπιακός ήταν απαράδεκτος, ζήτησε συγνώμη, ενώ επικεντρώθηκε και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Είναι μία πολύ κακή βραδιά για εμάς. Ήμασταν απαράδεκτοι. Χάσαμε με 35 πόντους διαφορά σε έναν τελικό. Εκ μέρους όλων μας στην ομάδα, ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού», είπε αρχικά.

«Η άμυνά μας, μας πρόδωσε σήμερα, παρόλο που είναι το όπλο μας. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πάρα πολύ άσχημα. Και όταν έχεις απέναντί σου μια ομάδα με τόσο επιθετικό ταλέντο, που βρίσκει ρυθμό, και παίζεις έτσι, τότε δεν έχεις καμία τύχη. Υπήρχε, σίγουρα, κούραση ψυχολογική. Έπρεπε για 40 λεπτά να δώσουμε τα πάντα. Αλλά δεν το κάναμε σήμερα αυτό… Πρέπει τώρα να σκύψουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε. Μόνο το πρωτάθλημα μας απέμεινε τώρα. Αυτό κοιτάμε. Θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά όμορφα, με τον τίτλο», πρόσθεσε στη συνέχεια.