Θα... σπάσουν το 72-10 οι Ουόριορς; (poll)

Θα... σπάσουν το 72-10 οι Ουόριορς; (poll)

Φάνης Παναγιώτου
Θα... σπάσουν το 72-10 οι Ουόριορς; (poll)

bet365

Έχουν μπροστά τους ακόμα 7 αναμετρήσεις και το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα καταφέρουν να... σπάσουν το ρεκόρ των Σικάγο Μπουλς από την αγωνιστική περίοδο 1995-1996.

Αναφερόμαστε στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, οι οποίοι τα βρήκαν... σκούρα, αλλά εν τέλει κατάφεραν να φύγουν νικητές από την έδρα των Γιούτα Τζαζ (96-103) έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στην παράταση!

Με το αποτέλεσμα αυτό οι Πρωταθλητές ανέβασαν το ρεκόρ τους στο 68-7, κάτι που συνεπάγεται ότι χρειάζονται ακόμα πέντε θετικά αποτελέσματα, προκειμένου να γράψουν ιστορία και να αφήσουν πίσω τους το 72-10 των Σικάγο Μπουλς.

Το πρόγραμμα τους έχει ακόμα επτά αναμετρήσεις, οι πέντε εκ των οποίων είναι στην Oracle Arena, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς που ακολουθεί, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως υπάρχουν δύο παιχνίδια με τους Σπερς στο Σαν Αντόνιο!

Η τελική ευθεία του Top 16 κλέβει την παράσταση! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Χίμκι - Ολυμπιακός, αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Αναλυτικά:

vs. Μπόστον Σέλτικς
vs. Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς
vs. Μινεσότα Τίμπεργουλβς
vs. Σαν Αντόνιο Σπερς
@Μέμφις Γκρίζλις
@Σαν Αντόνιο Σπερς
vs. Μέμφις Γκρίζλις

Τι θα κάνει τελικά η... παρέα του Στεφ Κάρι; Θα καταφέρει να... σπάσει το ρεκόρ των Σικάγο Μπουλς, που μέχρι πριν από λίγο καιρό έμοιαζε... απλησίαστο; Πάρτε μέρος στο poll του gazzetta.gr και πείτε την άποψη σας:

 

NBA Τελευταία Νέα