Τζαζ - Ουόριορς 96-103

Φάνης Παναγιώτου
Τζαζ - Ουόριορς 96-103

bet365

Ο Κλέι Τόμπσον έστειλε το ματς στην παράταση, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έριξαν στο καναβάτσο τους Γιούτα Τζαζ (96-103) και πλέον είναι έτοιμοι να… σπάσουν το ρεκόρ των Σικάγο Μπουλς

Ο μεγάλος τους στόχος είναι το ρεκόρ των Σικάγο Μπουλς. Γι’ αυτό παλεύουν κι η έδρα των Γιούτα Τζαζ ήταν από τα πιο δύσκολα εμπόδια. Αναφερόμαστε στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, που ναι μεν δεν πραγματοποίησαν και την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, ωστόσο κατάφεραν να επικρατήσουν των Γιούτα Τζαζ!

Το ματς κρίθηκε στην παράταση, με τον Κλέι Τόμπσον να είναι ο πρωταγωνιστής στην τελευταία φάση. Συγκεκριμένα, ο γκαρντ των «Πολεμιστών» πήρε την προσπάθεια για τρεις πόντους, αστόχησε, ο Λίβινγκστον, όμως, ήταν εκεί για το επιθετικό ριμπάουντ κι ο Τόμπσον δεν λάθεψε δεύτερη φορά!

Οι Τζαζ έχασαν την τελευταία επίθεση κι έχασαν και το ματς στην παράταση, με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν πλέον στο 37-38. Βέβαια, βρίσκονται στην 8η θέση, ωστόσο ισοβαθμούν με τους Ντάλας Μάβερικς κι… μάχη συνεχίζεται! Όσο για τους Ουόριορς; Θέλουν 5 νίκες στα 7 ματς που απομένουν, προκειμένου να γίνουν η ομάδα με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του ΝΒΑ!

 

NBA Τελευταία Νέα