ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Όγκουστιν: «Παιχνίδι ζωής και θανάτου με Ολυμπιακό»

Παιχνίδι ζωής και θανάτου χαρακτήρισε αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό ο Τζέιμς Όγκουστιν, καθώς ο ηττημένος ενδέχεται να μείνει εκτός playoffs.  

Όγκουστιν: «Παιχνίδι ζωής και θανάτου με Ολυμπιακό»

Ο σέντερ της Χίμκι ενημέρωσε το blog του στο επίσημο σάιτ της Ευρωλίγκας και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο κρισιμότατο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Ο Ολυμπιακός έχει μια βαθιά και δυνατή γραμμή ψηλών. Είναι μια συνηθισμένη πρόκληση να αγωνίζεσαι σε αυτό το επίπεδο στον όμιλό μας, για αυτό θα πρέπει να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Γενικά, θα πρέπει να παίξουμε άμυνα όπως παίζουμε τόσο καιρό και να έχουμε 40 καλά λεπτά ώστε να πάρουμε τη νίκη», είπε αρχικά.

Για τον όμιλο:
«Είναι συναρπαστικό να είσαι σε αυτό τον όμιλο, επειδή σε αναγκάζει να είσαι έτοιμος κάθε εβδομάδα. Είναι κάτι που χρειαζόμαστε, το να παίζουμε σε τόσο υψηλό επίπεδο, όπως επίσης το να έχουμε όλους τους παίκτες μας υγιείς. Πρέπει να διατηρήσουμε ψηλά την ψυχολογία μας, ακόμη κι αν είναι δύσκολο να παίζουμε 2 παιχνίδια την εβδομάδα»

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του κόντρα στον Ολυμπιακό:
«Είναι ένα must-win παιχνίδι και για μας και για τον Ολυμπιακό. Ο ηττημένος μπορεί να βρεθεί εκτός playoffs. Δεν πιστεύω πως υπάρχει έξτρα πίεση. Ίσως κάποιος άλλος νιώθει περισσότερη πίεση, αλλά εμείς πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε. Πρέπει να κερδίζουμε σε όλα τα παιχνίδια, αυτό δεν έχει αλλάξει από την αρχή της σεζόν. Εμείς βάλαμε τους εαυτούς μας σε αυτή τη θέση, οπότε πρέπει εμείς να μας βγάλουμε. Πρέπει να παίξουμε δυνατά και να δούμε τι θα γίνει. Η άμυνα είναι το κλειδί, καθώς έτσι θα μπορέσουμε να οργανώσουμε καλύτερα όλο το παιχνίδι μας, κάτι που δεν πετυχαίνουμε τελευταία»