Τζόουνς: «Πιστεύω πως θα μείνουμε στην κατηγορία»

Τζόουνς: «Πιστεύω πως θα μείνουμε στην κατηγορία»

bet365

Ο Κάμερον Τζόουνς ήταν ο ένας εκ των δυο πολυτιμότερων της 24ης αγωνιστικής της basket league και σε δηλώσεις του τόνισε πως πιστεύει ότι ο Αρκαδικός θα μείνει στην κατηγορία.

Ο Αμερικανός ήταν ο MVP στη νίκη του Αρκαδικού στην Αμαλιάδα κόντρα στον Κόροιβο και μεταξύ άλλων τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να πάρει τη νίκη κόντρα στην Καβάλα για να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία.

«Το να κερδίζεις ένα τέτοιο βραβείο είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είμαι περήφανος γιατί προσπάθησα να παίξω όσο καλύτερα μπορούσα και να βοηθήσω την ομάδα. Αυτό το βραβείο δεν θα είχε καμία αξία αν δεν είχαμε νικήσει, που σημαίνει πως δεν θα ήταν τίποτα, αν όλοι μαζί με τους συμπαίκτες μου δεν προσπαθούσαμε και δεν δίναμε τα πάντα για να νικήσουμε αυτόν τον σημαντικό αγώνα για την επιβίωσή μας», είπε αρχικά.

«Ναι, πιστεύω πως θα μείνουμε στην κατηγορία. Ξέρουμε καλά πως το επόμενο παιχνίδι με την Καβάλα είναι εξίσου σημαντικό όπως αυτό με τον Κόροιβο και πάμε για να νικήσουμε και να παραμείνουμε στην κατηγορία. Άπαντες είμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό, ξεκινήσαμε ήδη να δουλεύουμε και έχουμε απλά να κάνουμε τη νίκη το Σάββατο», πρόσθεσε.

Για τον Βασίλη Σπανούλη:
«Το να μοιράζεται κάποιος τον τίτλο του TAGHeuer MVP με τον Βασίλη Σπανούλη σημαίνει πολλά για την αξία των παικτών αυτής της λίγκας».

Για τις εντυπώσεις του από το ελληνικό πρωτάθλημα:
«Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Το να είναι κάποιος MVP της αγωνιστικής, ενώ υπάρχει ο θρύλος Βασίλης Σπανούλης στο Ελληνικό πρωτάθλημα και να μοιράζεται το βραβείο μαζί του, σημαίνει πολλά για την αξία των παικτών αυτής της λίγκας. Οι παίκτες τόσο της τελευταίας ομάδας στην βαθμολογία, όσο και των καλύτερων, είναι πολύ ταλαντούχοι και είμαι χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να παίζω σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα