Πλάνα μέχρι το 2018 ο Νοβίτσκι

Πλάνα μέχρι το 2018 ο Νοβίτσκι

Γιάννης Ράμμας
Πλάνα μέχρι το 2018 ο Νοβίτσκι

bet365

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι διανύει τη 18η χρονιά του στο ΝΒΑ, όλες στους Μάβερικς, έχει υπόλοιπο συμβολαίου μέχρι το 2017, αλλά δε θα 'λεγε «όχι» και πέραν αυτού.

«Ο στόχος μου, όταν υπέγραφα το τελευταίο 3ετές συμβόλαιο, ήταν να το τιμήσω μέχρι τέλους. Επομένως, αν παίξω και την επόμενη χρονιά, θα 'μαι 39 χρονών. Για να 'μαι ειλικρινής, 20 χρόνια στο ΝΒΑ θα 'ταν πάρα πολύ ωραία. Και προφανώς η επόμενη χρονιά θα 'ναι η 19η δική μου, επομένως ίσως την επόμενη υπογράψω γι' ακόμη μία. Αλλά θα πρέπει να περιμένω και να δω, νομίζω, προς το παρόν» είπε στην εκπομπή «NBA Insiders» του ESPN Radio o 38χρονος Γερμανός πάουερ φόργουορντ των Μαβς.

«Φέτος ήμουν καλά. Του χρόνου θα δούμε πώς θα πάει κι έπειτα θ' αποφασίσω μαζί με την οικογένειά μου, με τον Χόλγκερ Γκεσβάιντερ (μέντοράς του) και με τους επί χρόνια συνεργάτες μου... Θ' αποφασίσω, αν θα παίξω ακόμη μία χρονιά» πρόσθεσε.

Ακόμη κι αν συνεχίσει και πέραν του 2017, εξήγησε πως δε θα το κάνει για τη στατιστική (6ος All Time σκόρερ): «Η στατιστική δεν είναι κάτι για το οποίο παίζω. Νομίζω πως, αν δεν έχει πλάκα πια να σηκώνεσαι το πρωί και να πηγαίνεις στην προπόνηση, καλύτερα να το κόψεις. Άρχισα να παίζω επειδή το διασκεδάζω και θα σταματήσω διασκεδάζοντάς το. Δε θα συνεχίσω ακόμη μία χρονιά, λέγοντας πως πρέπει να μπω στο ΤΟΡ 5. Δε σκέφτομαι έτσι».

«Αλλά, όπως είπα, όσο σηκώνομαι το πρωί, το διασκεδάζω ακόμα και δεν πρέπει να πάρω ένα σωρό χάπια για να παίξω, πιθανότατα θα παίξω ακόμη μία χρονιά» κατέληξε.

 

NBA Τελευταία Νέα