Τζόρτζεβιτς: «Πρέπει συγκεντρωμένοι 100% σε όλα τα ματς»

Γιάννης Ράμμας
Τζόρτζεβιτς: «Πρέπει συγκεντρωμένοι 100% σε όλα τα ματς»

bet365

Ο Παναθηναϊκός έκανε το αναμενόμενο στην Καβάλα (76-82), αλλά ο βαθμός συγκέντρωσης δεν άφησε ικανοποιημένο τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

«Ήταν σίγουρα ένα σκληρό παιχνίδι, βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν κι, όπως λέμε και στη Σερβία, όλες οι ομάδες παίζουν με το μαχαίρι στα δόντια. Θέλουν όλοι να παλέψουν. Ξέρω πως ο κόουτς Γιατζόγλου είναι σκληρός προπονητής και θα 'χαμε ένα δύσκολο βράδυ. Προετοιμαστήκαμε για το ματς αυτό, είχαμε μόνο 3 ημέρες μετά το παιχνίδι της Τουρκίας. Ψάξαμε να βρούμε ενέργεια γιατί ξέραμε πως θα 'χαμε δυσκολίες. Το σημαντικό είναι πως επιστρέψαμε με νίκη κι ετοιμαζόμαστε για το επόμενο. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% σε όλα τα ματς» είπε απ' το «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στη συνέντευξη Τύπου της 24ης αγωνιστικής της Α1 ο 48χρονος Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Με τη σειρά του, ο Τζέιμς Φελντέιν σχολίασε: «Ήταν ένα σκληρό ματς. Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καλή άμυνα κι έτσι δε μπορέσαμε να βρούμε το ρυθμό μας. Στη συνέχεια ανεβάσαμε ρυθμό, πιέσαμε και δημιουργήσαμε τις σωστές ευκαιρίες, οι παγίδες δούλεψαν και φυσικά πήραμε αυτό που θέλαμε τελικά για εμάς».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα