Πρίφτης: «Ενέργεια στην άμυνα για 40 λεπτά»

PRE GAME ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίφτης: «Ενέργεια στην άμυνα για 40 λεπτά»

Πρίφτης: «Ενέργεια στην άμυνα για 40 λεπτά»

Ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στην αυριανή (28/03) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και τις δυσκολίες του αγώνα. 

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει με την καλύτερη δυνατή σύνθεση τον Ολυμπιακό αφού ο Δημήτρης Πρίφτης δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα.

Ο προπονητής του Άρη μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του ανέφερε αρχικά, «Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο ματς, απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός διαθέτει μεγάλη πληρότητα σε όλες τις θέσεις και η ποιότητα του ρόστερ του, αλλά και η εμπειρία του, κάνουν την αποστολή μας πολύ δύσκολη. Εμείς θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν, έχοντας και τη βοήθεια του κόσμου μας ο οποίος έκανε ακόμα ένα σολντ άουτ στη φετινή σεζόν».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης στην αναμέτρηση της Δευτέρας, ο κόουτς επισήμανε, «Για να έχει τύχη μία ομάδα απέναντι στον Ολυμπιακό πρέπει να είναι συγκεντρωμένη για 40 λεπτά, να βγάλει ενέργεια στην άμυνα, να κάνει όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη και να έχει σωστές επιλογές στην επίθεση. Αυτά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε εμείς στον αυριανό αγώνα, ώστε να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι ως το τέλος».

Best of internet