Ουότερς: «Να επιστρέψω και του χρόνου στη Θεσσαλονίκη»

Ουότερς: «Να επιστρέψω και του χρόνου στη Θεσσαλονίκη»

Ουότερς: «Να επιστρέψω και του χρόνου στη Θεσσαλονίκη»

bet365

Μήνυμα παραμονής στον Άρη και την επόμενη σεζόν έστειλε ο Ντομινίκ Ουότερς μέσω του blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ.

Ο Αμερικανός γκαρντ των «κίτρινων» αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το sold out του κόσμου του Άρη, αλλά και την... κόντρα που έχει με τον Ματ Λοτζέσκι.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Γεια σε όλους!

Την Παρασκευή παρακολούθησα την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ρεάλ Μαδρίτης. Έπαιξε πραγματικά καλά. Έπαιξε σα να επρόκειτο για τελικό κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι η ισπανική. Ξέρουμε, λοιπόν, πως οι αντίπαλοί μας θα έρθουν εδώ απόλυτα συγκεντρωμένοι. Γνωρίζουμε πόσο μεγάλη βαθμολογική σημασία έχει για εκείνους ο μεταξύ μας αγώνας. Αλλά και για εμάς έχει μεγάλη σημασία η αναμέτρηση.

Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό και το ίδιο και εμείς. Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό το ματς, είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και έχουμε προετοιμαστεί σωστά. Αρκετοί παίκτες αντιμετωπίσαμε κάποια μικροπροβλήματα με ιώσεις, ίσως λόγω της αλλαγής του καιρού. Αλλά όπως είπα ήταν μικροπροβλήματα, τα ξεπεράσαμε και θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τον Ολυμπιακό.

Θα ξεπεράσουν τος 145 πόντους Αρης και Ολυμπιακός στην αυριανή τους κόντρα; Στο 1.90 αυτό το ενδεχόμενο στη Novibet.

Το θετικό επίσης για εμάς είναι ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Το είχα υποθέσει πως αυτό το παιχνίδι θα ήταν sold out, γιατί θα παίξουμε κόντρα σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Έχουν γίνει αρκετά sold out την φετινή σεζόν. Οι οπαδοί μας μας στηρίζουν πραγματικά και είμαι σίγουρος πως θα μας δώσουν και πάλι ενέργεια. Όλοι ξέρουν πως το «Nick Galis Hall» είναι μια πολύ δύσκολη έδρα για οποιονδήποτε αντίπαλο. Αυτό το ξέρει ο Ολυμπιακός. Ελπίζουμε πως θα τους επηρεάσουν λίγο ψυχολογικά αν και γνώμη μου είναι πως άπαντες ενθουσιάζονται να παίζουν σε μια ατμόσφαιρα όπως αυτή που δημιουργούν οι φίλαθλοί μας.

Θα ήθελα επίσης να πω πως έχω μια… προσωπική κόντρα με τον Ματ Λοτζέσκι! Ήμασταν συμπαίκτες στο κολλέγιο της Χαβάη και δεν τον έχω κερδίσει ποτέ, δεδομένου ότι έχουμε υπάρξει αντίπαλοι και στο βελγικό πρωτάθλημα και στην Ελλάδα. Και μπορεί να μην παίξει στον αυριανό αγώνα, αλλά αν καταφέρουμε να κερδίσουμε θα μετράει και σα νίκη μου εναντίον του! Θέλω πολύ να τον κερδίσω. Τέσσερα χρόνια τώρα που είμαστε αντίπαλοι δεν τα έχω καταφέρει. Εξακολουθούμε να έχουμε συχνή επικοινωνία και ελπίζω αυτή την φορά να τον κερδίσω, ώστε να μπορέσω να τον πειράξω λιγάκι!

Όσον αφορά στον προσωπικό μου χρόνο, συνεχίζω να παίζω πολλά βίντεο-παιχνίδια και περισσότερο «Call of duty»! Από κει και πέρα, ανυπομονώ να φτιάξει ο καιρός για μπορώ να βγω λίγο περισσότερο. Προς το παρόν έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, μια βρέχει, μια έχει ήλιο… Όποτε περιμένω να βγει και πάλι ο ήλιος για τα καλά, ώστε να απολαύσω την όμορφη πόλη λίγο περισσότερο. Η σεζόν οδεύει προς το τέλος της και ο χρόνος τελειώνει, οπότε θέλω να απολαύσω την Θεσσαλονίκη. Ελπίζω να γυρίσω και για την επόμενη σεζόν…»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα