Εθνικός: «Η αναμέτρηση έγινε σε ατμόσφαιρα "εκκλησίας"»

Εθνικός: «Η αναμέτρηση έγινε σε ατμόσφαιρα "εκκλησίας"»

Την απάντηση του στα όσα υποστηρίζει η Δόξας Λευκάδας έδωσε μέσα από επίσημη ανακοίνωση του ο Εθνικός.

Εθνικός: «Η αναμέτρηση έγινε σε ατμόσφαιρα "εκκλησίας"»

Η Δόξα Λευκάδας με ανακοίνωση της κατήγγειλε την συμπεριφορά του γηπεδούχου Εθνικού μετά την μεταξύ τους αναμέτρηση, με τους Πειραιώτες να απαντούν άμεσα μέσα από δική τους επίσημη ανακοίνωση, τονίζοντας πως ο αγώνας στο κλειστό της Καλλιθέας έγινε σε ατμόσφαιρα «εκκλησίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού:

 «Ευτυχώς το κλειστό της Καλλιθέας ήταν κατάμεστο, υπήρχαν πολλοί ουδέτεροι μπασκετικοί που παρακολούθησαν το ματς και έχουν άποψη. Ο αγώνας έγινε σε ατμόσφαιρα «εκκλησίας» και το βίντεο είναι μάρτυρας όσων συνέβησαν στο γήπεδο. Άλλωστε εδώ και χρόνια, ουδείς έχει παραπονεθεί για τη φιλοξενία του Εθνικού, ακόμα και ορισμένες φορές που στο παρελθόν οι φίλαθλοι παρεκτράπηκαν, ζητήσαμε συγγνώμη…

Εσείς δεν είδαμε να κάνετε το ίδιο στον πρώτο γύρο, στη Λευκάδα. Όταν δέχθηκαν αντικείμενα οι παίκτες μας και επίθεση ο επικεφαλής του τμήματος κ. Δέρβος, που μάλιστα κινδύνεψε και με σύλληψη, επειδή θέλησε να μπει στα αποδυτήρια της ομάδας για να προστατευτεί!!! Τότε δεν είπαμε κάτι, αλλά προφανώς αυτό το εκλάβατε ως αδυναμία. Για αυτό και μαθήματα ήθους δεν χρειαζόμαστε εμείς, αλλά εσείς. Είναι προφανές ότι η πορεία της Δόξας δεν είναι η αναμενόμενη και μετά τις συνεχόμενες ήττες αναζητούνται πάντα δικαιολογίες. Ειδικά για μια ομάδα με σχεδόν διπλάσιο μπάτζετ από του Εθνικού… Και είναι μάλλον τιμητική η διαφορά των 15 πόντων για σας, προϊόν της προστασίας που τύχατε από τον διαιτητή κ. Αναστόπουλο.

Και για να τελειώνουμε, μια συμβουλή. Βρείτε μεταξύ σας εκεί στη Λευκάδα, αποφασίστε αν κάνατε σωστά που διοργανώσατε το Φάιναλ Φορ Γυναικών, διότι διαβάζουμε τελευταία ότι υπάρχει εμφύλιος στο νησί… Δεν σας ρώτησαν, δεν σας άφησαν να κάνετε προετοιμασία κ.λπ. Όταν τα βρείτε και συμφωνήσετε, συνεχίζουμε την όποια συζήτηση. Αν έχουν στερέψει όλες οι άλλες δικαιολογίες, δεν σας φταίμε εμείς για κάτι.

ΥΓ.: Οι ύβρεις και οι απειλές εδώ και μήνες από ανθρώπους της Λευκάδας στο επίσημο e-mail της ομάδας, είναι στη διάθεση κάθε υπευθύνου. Μαθήματα ήθους κατά τα άλλα».

Best of internet