Σερέλης: «Κερδίσαμε από την άμυνα»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ

Σερέλης: «Κερδίσαμε από την άμυνα»

Ο Χρήστος Σερέλης μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα.

Σερέλης: «Κερδίσαμε από την άμυνα»

Ο προπονητής του Λαυρίου ανέφερε μετά τη νίκη της ομάδας του επί των Πατρινών, «Σε όλους εμάς όλοι στην ομάδα σήμερα προπονητές παίχτες όλο το τιμ γενικότερα αφιερώνουμε τη νίκη στον Αντιπρόεδρο της ομάδος κο Βαγέλλη Βώδινα που πριν δύο ημέρες έχασε την μητέρα του. Θα θέλαμε να συνδυαστεί αυτή η νίκη και με την παραμονή μας και μαθηματικά στην κατηγορία νομίζω επειδή τα αποτελέσματα είναι  όχι αλλοπρόσαλλα  με βάση ότι δεν μπορεί να κερδίσει η μία ομάδα την άλλη αλλά τέλος πάντων τα πράγματα τα περιπλέξανε λιγάκι. Νομίζω ότι δεν έχουμε σωθεί ακόμα συνεπώς χρειαζόμαστε ακόμα μία νίκη για να πούμε ότι έχουμε μείνει 100% στην κατηγορία. Αυτό που ήθελα να πω για το παιχνίδι είναι ότι θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου για  δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι ότι παρόλο που προέρχονται από δύο σημαντικές νίκες με τον Αρκαδικό και φυσικά με τον ΠΑΟΚ την τεράστια αυτή νίκη σήμερα κερδίσανε το παιχνίδι από την άμυνα και είναι πολύ σημαντικό αυτό διότι βλέπεις ότι όταν κερδίζει το παιχνίδι από την άμυνα η ομάδα δείχνει ότι έχει σοβαρότητα και ότι όντως τα παιδιά έχουν κίνητρο να κερδίσουνε. Το δεύτερο επίσης σημαντικό στοιχείο για εμένα στο παιχνίδι είναι ότι γυρνώντας περίπου στο 33 του παιχνιδιού στο πίνακα για να δω κάποια φάουλ έβλεπες από την ομάδα μας τουλάχιστον 6-7 παίχτες εκείνη την ώρα από 5 έως 9 πόντους, δεύτερο πολύ σημαντικό στοιχείο δηλαδή κανείς δεν μπήκε για να παίξει για τον εαυτό του να αναδειχθεί περισσότερο από την ομάδα.

Πιστέψτε με αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο να συμβεί και σε μία ακόμα επαγγελματική ομάδα οπότε είναι πολύ μεγάλο επίτευγμα για όλους μας ότι έχουμε καταφέρει και έχουμε κρατήσει μία ομάδα σε πολύ σταθερές βάσεις και αυτό μας κρατάει και στην κατηγορία. Πρέπει φυσικά να συμβούν πράγματα αποτελέσματα που δεν είναι τόσο λογικά πρέπει να κερδίσει η Αμαλιάδα μέσα στον ΠΑΟΚ, πρέπει να κερδίσει ο Αρκαδικός μέσα στην ΑΕΚ και να χάσουμε εμείς τα δύο παιχνίδια. Γενικότερα δηλαδή είναι αποτελέσματα που δεν είναι τόσο εύκολα να συμβούν, βέβαια εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας τη δουλειά από εμάς πάλι εξαρτώνται όλα την επόμενη εβδομάδα στον αγώνα με τα Τρίκαλα που θα είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τα Τρίκαλα επίσης να κερδίσουμε και να εξασφαλίσουμε οριστικά πλέον την παραμονή μας. 

Την Τετάρτη έχουμε ένα φιλικό παιχνίδι, παίζουμε με την Α.Ε.Κ. στις 18:00 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου, για ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, είναι για τους πρόσφυγες που έχουμε εδώ στο Λαύριο και εμείς, γύρω στους 800 ανθρώπους νομίζω που έχουν έρθει εδώ στις εγκαταστάσεις στις κατασκηνώσεις. Το Λαύριο ούτως ή άλλως και η Ελλάδα φημίζονται για τέτοιες δράσεις περιμένουμε όλο τον κόσμο να έρθει εδώ πέρα στο παιχνίδι να βοηθήσει για το θέμα των προσφύγων και έτσι να δώσουμε μία χαρά, όποια χαρά μπορούμε για να απαλύνουμε τον πόνο και το πρόβλημα των ανθρώπων αυτών».

Ο Βαγγέλης Σακελαρίου από την πλευρά του τόνισε πως,  «Καταρχήν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Έγινε ένα πολύ δυνατό και μπασκετικό παιχνίδι θεωρώ ότι στο πρώτο δεκάλεπτο δεν μπήκαμε πολύ καλά στο δεύτερο δεκάλεπτο και στο υπόλοιπο μέρος του παιχνιδιού θεωρώ ότι ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, και αρχής γινομένης από την άμυνα μπορέσαμε και ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες αυτού του πολύ δυνατού παιχνιδιού. Το θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι η αλήθεια είναι ότι φοβόμασταν πως θα διαχειριστούμε την νίκη στον ΠΑΟΚ παρόλο αυτά θεωρώ ότι φτάσαμε δίκαια στη νίκη και συνεχίζουμε για το επόμενο Σάββατο με τον αγώνα με τα Τρίκαλα. Ο Χρήστος Σερέλης πρέπει να αναδειχτεί κόουτς της χρονιάς, είναι σίγουρα δικό του έργο της διοίκησης η πορεία μας νομίζω το αντικατοπτρίζει αυτό». 

Best of internet