Σκουρτόπουλος: «Μονόδρομος η νίκη με τον Άρη αν θέλουμε playoffs»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ

Σκουρτόπουλος: «Μονόδρομος η νίκη με τον Άρη αν θέλουμε playoffs»

Σκουρτόπουλος: «Μονόδρομος η νίκη με τον Άρη αν θέλουμε playoffs»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος προβληματίστηκε από τα πολλά χαμένα ριμπάουντ και έστρεψε ήδη την προσοχή του στην επόμενη αναμέτρηση. 

Ο προπονητής των Κρητικών ανέφερε αρχικά, «Ήταν ένα κακό παιχνίδι για μας. Είχαμε βάλει κάποιους στόχους όσον αφορά στα ριμπάουντ, δεν τα καταφέραμε να τους πετύχουμε. Από αυτό η Κηφισιά βρήκε 21 πόντους και δε μας άφησε να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό που είναι το καλύτερο κομμάτι μας. Αυτός ήταν και ο καθοριστικός παράγοντας για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στο παιχνίδι. Στη συνέχεια, χάσαμε τη συνοχή μας, κάναμε κάποιες βιαστικές επιθέσεις αλλά το βασικό πρόβλημα ήταν τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ Το πληρώσαμε, το σκορ πήγε πολύ ψηλά, 88 πόντους και να μην κερδίσεις το ματς νομίζω ότι τα λέει όλα. Συνεχίζουμε, έχουμε άλλη μια ευκαιρία με τον Άρη στο γήπεδό μας, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά για μας είναι μονόδρομος για να μπούμε στα playoffs».

Ο Χάρης Γιαννόπουλος τόνισε ότι, «Δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλά για να επισημάνω, το σκορ τα λέει όλα. Όπως είπε και ο κόουτς τα επιθετικά ριμπάουντ μας στοίχισαν . Αν σε ένα παιχνίδι τρως 100 πόντους είναι πάρα πολύ δύσκολο να κερδίσεις. Σε μας συνέβη για δεύτερη φορά εκτός έδρας. Τώρα πάμε να πάρουμε τη νίκη με τον Άρη γιατί μέσα στην Κρήτη όλα είναι διαφορετικά, είμαστε εντελώς διαφορετική ομάδα . Από εκεί και πέρα κοιτάμε να κερδίσουμε το επόμενο ματς γιατί για μας είναι τελικός για να μπούμε στα playoffs».

Best of internet