Παρέλαβε το δαχτυλίδι του ο Πρωταθλητής Λι (vid)

Gazzetta team
Παρέλαβε το δαχτυλίδι του ο Πρωταθλητής Λι (vid)

bet365

Ο Ντέιβιντ Λι επέστρεψε για πρώτη φορά στο Όκλαντ και παρέλαβε το δαχτυλίδι του από το περσινό πρωτάθλημα των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Ο Λι βοήθησε τους «Πολεμιστές» να ανέβουν στην κορυφή, παρά το γεγονός ότι δεν βρισκόταν πλέον σε επίπεδο All Star, αλλά είχε συμπληρωματικό ρόλο. Αποτελεί, όμως, κεφάλαιο για τους Ουόριορς και στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τους Μάβερικς -στους οποίους αγωνίζεται πλέον- παρέλαβε το δαχτυλίδι του.

Το κοινό τον αποθέωσε κι εκείνος που τον παρουσίασε ήταν ο Στεφ Κάρι, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα για τον πρώην συμπαίκτη του, όπως θα δείτε στη συνέχεια. Στο ίδιος μήκος κύματος κι ο Στιβ Κερ που τόνισε: «Ο Λι μας βοήθησε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα σε μία χρονιά μάλιστα όπου του ζητήσαμε να καθήσει στον πάγκο κι εκείνος προσαρμόστηκε στον νέο του ρόλο...»

*Ο Λι αποκτήθηκε από τους Νικς το 2010 και το 2013 έγινε ο πρώτος παίκτης των Ουόριορς που πάει σε All Star Game έπειτα από 16 χρόνια! Είχε εντυπωσιακούς αριθμούς (18.2π., 10ρ.), ωστόσο ένας τραυματισμός τον πήγε πίσω κι έγινε αναπληρωματικός...

 

NBA Τελευταία Νέα