Πρίντεζης: « Είμαστε προετοιμασμένοι για τέτοια παιχνίδια» (vid)

Στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τη Ρέαλ, αλλά και στο χαρακτήρα που έδειξαν οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης, επισημαίνοντας ωστόσο πως δεν υπάρχει χρόνος για επανάπαυση.

Πρίντεζης: « Είμαστε προετοιμασμένοι για τέτοια παιχνίδια» (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχαμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις. Έχουμε ακόμα μπροστά μας δύο αγώνες. Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη, αλλά δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε. Έχουμε σημαντικό παιχνίδι την Δευτέρα με τον Άρη και ακολουθεί ένα ακόμα πιο σημαντικό με την Χίμκι.

Ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι. Ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα, ενώ ο κόσμος με την ενέργειά του μας βοήθησε. Δείξαμε χαρακτήρα και κατά γενική ομολογία παίξαμε το παιχνίδι μας σε άμυνα και επίθεση.

Από την αρχή της χρονιάς είμαστε προετοιμασμένοι για τέτοια παιχνίδια. Δεν θέλαμε να ρίξουμε τον ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο. Έπρεπε να βγάλουμε ενέργεια και το καταφέραμε. Δεν σταματήσαμε καθόλου επί 40'. Είμαστε έμπειρη ομάδα. Μια καλή νίκη πολλές φορές αλλάζει την προετοιμασία μιας ομάδας. Ας ελπίσουμε να είναι η εναρκτήρια και να παίξουμε ως Ολυμπιακός στη συνέχεια».