Λάσο: «Απορώ γιατί δεν παίξαμε σκληρά από την αρχή»

Gazzetta team
Λάσο: «Απορώ γιατί δεν παίξαμε σκληρά από την αρχή»
Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχτηκε ο Πάμπλο Λάσο μετά την ήττα της Ρεάλ με 99-84 στο ΣΕΦ, εκφράζοντας παράλληλα τα παράπονα του για την εικόνα της «Βασίλισσας» στο πρώτο μέρος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ήταν πολύ πιο σκληρός από εμάς. Η διαφορά έγινε στο πρώτο ημίχρονο όπου έπαιξαν πολύ καλά και έβαλαν τα ελεύθερα σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε την προσπάθεια σαν... τρελοί να επιστρέψουμε, αλλά η απορία μου είναι γιατί δεν παίξαμε έτσι σκληρά από την αρχή. Μένουν ακόμη δύο παιχνίδια για το φινάλε και πρέπει να γίνουμε ξανά ομάδα για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε».

Για το ενδεχόμενο ένας από τους δύο φιναλίστ του περσινού τελικού να μείνει εκτός συνέχειας, σχολίασε: «Αν κάνεις τους υπολογισμούς, φυσικά και γίνεται»

Από την πλευρά των παικτών, ο Ρίβερς πρόσθεσε: «Βγάζω το καπέλο μου στον Ολυμπιακό. Έπαιξαν εξαιρετικά σήμερα. Εμείς φανήκαμε να μην έχουμε κίνητρο και πλέον η πρόκριση είναι πολύ δύσκολη για εμάς. Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι το θέλει περισσότερα από εμάς. Η επιθετική άμυνά του έδωσε τον... τόνο στο παιχνίδι και ήταν το κλειδί για να πάρουν το παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.