Έφαγε... κράξιμο από προπονητή και GM ο ΛεΜπρόν

Έφαγε... κράξιμο από προπονητή και GM ο ΛεΜπρόν

Έφαγε... κράξιμο από προπονητή και GM ο ΛεΜπρόν

bet365

Η πρόσφατη συμπεριφορά του ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν πέρασε απαρατήρητη τόσο από τον προπονητή, όσο και τον GM των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Ο Τάιρον Λου και ο Ντέιβιντ Γκρίφιν συναντήθηκαν με τον «βασιλιά» και του ζήτησαν να... συμμορφωθεί γιατί τον τελευταίο καιρό η συμπεριφορά του δεν τους βρίσκει σύμφωνους.

«Του είπα πως δεν μπορούμε να το δεχθούμε αυτό. Να είμαστε τόσο χαμηλά και αυτός να είναι ο ηγέτης μας. Δε μου άρεσε να είμαι μόνο εγώ ανταγωνιστικός. Είχαμε μεγάλη συζήτηση για αυτό. Ήταν καλό, κατάλαβε, ζήτησε συγγνώμη και έκτοτε είναι εξαιρετικός», είπε ο Τάιρον Λου.

Ο Γκρίφιν από την πλευρά του αναφέρθηκε στην γενικότερη συμπεριφορά του ΛεΜπρόν Τζέιμς στα social media, αλλά και σε πρόσφατες δηλώσεις του στον Τύπο.

Πιο συγκεκριμένα, ο GM των Καβς ήταν δυσαρεστημένος με την απόφαση του Τζέιμς να κάνει unfollow τον επίσημο λογαριασμό των Καβαλίερς στο twitter, αλλά και από τις χθεσινές (23/3) δηλώσεις του για την επιθυμία του να παίξει κάποια στιγμή στη ίδια ομάδα με τους 3 καλύτερους φίλους του.

Πιθανότατα αυτός ήταν και ο λόγος που ο Τζέιμς έκανε λίγο πίσω σε νέες δηλώσεις του μετά τη νίκη επί των Μπακς, για το συγκεκριμένο θέμα.

«Δεν ξέρω πόσο ρεαλιστικό θα ήταν. Θα ήταν σίγουρα εξαιρετικό αν συνέβαινε, αλλά δεν ξέρω πόσο ρεαλιστικό θα ήταν για μια ομάδα να μας έχει και τους 4», τόνισε.

 

NBA Τελευταία Νέα