Σφαιρόπουλος: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε» (vid)

Σφαιρόπουλος: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε» (vid)
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στη δύσκολη αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού και Ρεάλ και τόνισε πως οι παίκτες του είναι έτοιμοι.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (25/03) τη Ρεάλ και αν θέλει να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης στα playoffs, η νίκη είναι απαραίτητη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέλυσε την κατάσταση στην οποία βρίκεται η ομάδα του και τη σημασία του αγώνα.

Αναλυτικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε... :

Για το παιχνίδι με τη Ρεάλ: «Παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Όσο πλησιάζουμε στο τέλος κάθε ματς γίνεται πιο δύσκολο και πιο σημαντικό. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά. Και για τις δύο ομάδες είναι δύσκολο ματς. Έχουμε την εμπειρία σαν ομάδα, αλλά και σαν παίκτες.

Ζητούμενο να κάνουμε αυτά που ξέρουμε μέσα στο γήπεδο. Ματς που προετοιμάζεσαι όλη την χρονιά για να παίξεις. Έχουμε δουλέψει στην τακτική μας, στην άμυνα μας, στην επίθεση μας. Πρέπει να εφαρμόσουμε το πλάνο μας. Απαιτείται συγκέντρωση πίστη και αυταπάρνηση. Οι παίκτες έχουν επίγνωση για το τι πρέπει να κάνουν. Ο κόσμος θα μας στηρίξει. Πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή του ματς».

Για την κατάσταση των παικτών του: «Είμαστε σε καλή κατάσταση όσον αφορά την ενέργεια μας. Ξεκινά το παιχνίδι μας από την άμυνα. Θέλουμε να χαλάσουμε το παιχνίδι του αντιπάλου. Να κρατήσουμε τον ρυθμό στα δικά μας στάνταρ. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Για την ποιότητα των Ισπανών και τη δυσκολία του ομίλου γενικότερα: «Ο όμιλος ξέραμε πως θα είναι δύσκολος. Ο χαμένος δεν χάνεται. Θα μειωθούν οι πιθανότητες για όποιον χάσει, αλλά μέχρι και τελευταία αγωνιστική θα υπάρχουν σενάρια. Όπως είπα, τέτοια παιχνίδια είναι πλέιοφ, τελικοί, όχι τοπ-16. Έχουμε έμπειρους παίκτες ώστε να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις»..