Στηρίζουν τους... κατηγορούμενους παίκτες τους οι Λέικερς

Στηρίζουν τους... κατηγορούμενους παίκτες τους οι Λέικερς

Στηρίζουν τους... κατηγορούμενους παίκτες τους οι Λέικερς

bet365

Στηρίζουν τους Νικ Γιανγκ και Τζόρνταν Κλάρκσον οι Λέικερς που πήραν θέση υπέρ τους στις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση δυο γυναικών.

Τις προάλλες οι δυο παίκτες των Λ.Α Λέικερς κατηγορήθηκαν από την Αλέξις Τζόουνς και τη μητέρα της πως τις παρενόχλησαν σεξουαλικά την ώρα που αυτές βρίσκονταν στο αυτοκίνητό τους.

Οι δυο άνδρες απολογήθηκαν στην ομάδα, η οποία μίλησε με την Τζόουνς και αφού δεν κατάφερε να κανονίσει συνάντηση μεταξύ των δυο πλευρών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία πιστεύει την εκδοχή της ιστορίας των δυο παικτών, αλλά σέβεται και αυτή της ακτιβίστριας.

«Κοιτάξαμε την περίπτωση και μιλήσαμε και με τις δυο πλευρές. Με βάση αυτές τις συζητήσεις το συμπέρασμά μας είναι πως υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές για το τι έγινε. Στηρίζουμε τον Νικς και τον Τζόρνταν και πιστεύουμε ότι μας είπαν για το περιστατικό και τα όσα έκαναν. Σεβόμαστε απόλυτα την Αλέξις και τα όσα αισθάνεται ότι έγιναν, αλλά και τη δράση της σχετικά με τα δικαιώματα των γυναικών μέσω της οργάνωσής της. Είχαμε πολλές συζητήσεις μαζί της, αλλά δεν καταφέραμε να κανονίσουμε μια συνάντηση των δυο πλευρών, λόγω του πολυάσχολου πρόγραμμα της Αλέξις. Θα συνεχίσουμε να είμαστε σε επαφή μαζί της για την πιθανότητα που θα θέλει να μας μιλήσει όλα τα θέματα με τα οποία εμπλέκεται», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του γραφείου τύπου των Λέικερς.

 

NBA Τελευταία Νέα