Πόποβιτς: «Ο Σέιγκερ είναι ένας πραγματικά μοναδικός άνθρωπος» (vid)

Πόποβιτς: «Ο Σέιγκερ είναι ένας πραγματικά μοναδικός άνθρωπος» (vid)

Πόποβιτς: «Ο Σέιγκερ είναι ένας πραγματικά μοναδικός άνθρωπος» (vid)

bet365

Η είδηση πως στον Κρεγκ Σέιγκερ απομένουν 3-6 μήνες ζωής (πριν 1 μήνα η διάγνωση) προκάλεσε αίσθηση στον κόσμο του ΝΒΑ και ο Γκρεγκ Πόποβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον δημοσιογράφο.

Ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς έχει προσφέρει άφθονες... επικές στιγμές στις mid-game συνεντεύξεις του με τον Σέιγκερ και αναφέρθηκε σε αυτές, αλλά και στις... επικίνδυνες στυλιστικές του προτιμήσεις

«Είναι ένας μοναδικός άνθρωπος που πραγματικά λατρεύει το παιχνίδι και το ΝΒΑ και το ξέρεις αυτό, παρόλο που κάνει ότι κάνει από πλευράς... στυλιστικών επιλογών», είπε αρχικά.

«Οι ερωτήσεις του όμως βγάζουν πάντα νόημα, πάντα μπορείς να τις απαντήσεις και τις κάνει με πολύ χιούμορ. Πάντα απαντάω πολύ θετικά και περνάμε πολύ καλά μαζί», πρόσθεσε ο «Coach Pop».

Όσον αφορά στο πως θα σχολίαζε τον τρόπο που ντύνεται, ο Πόποβιτς συμφώνησε με μια φράση του Μπάρκλεϊ.

«Νομίζω πως η φράση του Τσαρλς είναι η πιο κοντινή στην πραγματικότητα. Όντως θυμίζει λίγο... νταβατζή. Έχει πρόβλημα όμως και με τους χρωματικούς συνδυασμούς. Είναι επικίνδυνοι. Πρέπει να τον κοιτάζεις αργά για να προλαβαίνουν τα μάτια σου να προσαρμόζονται», είπε γελώντας.

«Αυτό που πραγματικά μου αρέσει με τον Κρεγκ είναι το pre-game. Γελάμε πάρα πολύ εκεί και μιλάμε για πολλά πράγματα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα δε μου αρέσει πολύ γιατί με παίρνει μακριά από την ομάδα μου», είπε αναφορικά με τις συνεντεύξεις του Σέιγκερ κατά τη διάρκεια των αγώνων.

 

NBA Τελευταία Νέα