Βασιλακόπουλος: «Μνημείο θράσους η ανακοίνωση της Euroleague»

Φάνης Παναγιώτου
Βασιλακόπουλος: «Μνημείο θράσους η ανακοίνωση της Euroleague»

bet365

«Οι ανακοινώσεις τους αποτελούν μνημείο θράσους και αλαζονείας»! Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος απάντησε μέσω δήλωσης στη Euroleague!

Αναλυτικά:

Προκαλεί κατάπληξη ως προς τη θρασύτητα την αμετροέπεια και την κυριαρχία της διαστρέβλωσης και του ψεύδους, η πρωτοφανούς περιεχομένου ανακοίνωση της μίας εκ των εταιριών που οργανώνουν και διακινούν με αδιαφανή κριτήρια την ευρωπαϊκή διοργάνωση σε επίπεδο συλλόγων, Ευρωλίγκα.

Η θρασύτητα και η άγνοια φτάνει στο σημείο να υποστηρίζουν ότι ο αθλητισμός είναι μια «ελεύθερη επιδίωξη», δηλαδή ένα… ξέφραγο αμπέλι.

Πώς δικαιολογείται τότε η πρακτική υπογραφής δεκαετών συμβολαίων με ρήτρες ύψους εκατομμυρίων ευρώ;

Πώς δικαιολογούνται οι εκβιασμοί και οι πιέσεις που ασκούνται;

Πέραν όλων αυτών που ίσως αποτελούν αντικείμενο μιας άλλης διαδικασίας, θα ήθελα να τονίσω ότι ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό και όχι μια απλή εμπορική πράξη. Εχει κανόνες, αξίες και θέσεις μέσα στα οποία οργανώνεται, κινείται και δημιουργεί και αυτές τις αρχές είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να τις σεβόμαστε και να τις τηρούμε για το καλό του συνόλου και όχι να αυτοσχεδιάζουμε και να προτάσσουμε το προσωπικό και οικονομικό συμφέρον.

Αυτά σαν μια πρώτη απάντηση σε αυτούς τους κυρίους οι οποίοι πλέον έχουν ξεφύγει από κάθε έννοια σεβασμού και επαφής με την αλήθεια και την πραγματικότητα. Οι ανακοινώσεις τους αποτελούν μνημείο θράσους και αλαζονείας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα