Κλαβέρ: «Εντυπωσιακό να βλέπεις τον Διαμαντίδη...»

Φάνης Παναγιώτου
Κλαβέρ: «Εντυπωσιακό να βλέπεις τον Διαμαντίδη...»
Ο Βίκτορ Κλαβέρ αναφέρθηκε στην ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (σ.σ. 84-79) και στάθηκε ιδιαίτερα στην απόδοση του Δημήτρη Διαμαντίδη.

«Φτάσαμε πολύ κοντά να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό. Ελέγχαμε τον αγώνα και ξέραμε καλά τον αντίπαλο. Στο τέλος όμως ο ενθουσιασμός μας απέφερε πολλά λάθη. Δεν παίξαμε καλά στα τελευταία λεπτά και έτσι χάσαμε. Ο Διαμαντίδης ανέλαβε δράση στο φινάλε. Είναι από τους παίκτες που μπορεί να ελέγξει μόνος του ένα ματς. Όσο πιο σημαντικό είναι ένα ματς, τόσο καλύτερα φαίνεται πως παίζει. Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις έναν τέτοιον παίκτη. Είναι από τους κορυφαίους στην Ευρώπη. Μπορεί να κάνει ένα κρίσιμο κλέψιμο, να βάλει ένα καθοριστικό τρίποντο και να ηγείται της ομάδας του σε άμυνα και επίθεση», ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο Ισπανός φόργουορντ της Λοκομοτίβ Κούμπαν στο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague.

Ο Βίκτορ Κλαβέρ τόνισε ακόμα: «Το γήπεδο ήταν κατάμεστο, αλλά ακόμη κι όταν φωνάζουν εναντίον σου αυτό είναι πολύ καλύτερο από το να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Δεν το βλέπεις αυτό στο ΝΒΑ, όπου τα γήπεδα είναι μεν γεμάτα, αλλά η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική. Εδώ ο κόσμος είναι μέρος του αγώνα», αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα που βίωσε στο ΟΑΚΑ.