Την Πέμπτη απολογούνται οι συλληφθέντες της Λευκάδας

Την Πέμπτη απολογούνται οι συλληφθέντες της Λευκάδας

Την Πέμπτη απολογούνται οι συλληφθέντες της Λευκάδας

Προθεσμία για την προσεχή Πέμπτη (24/3) πήραν για να απολογηθούν οι έξι συλληφθέντες οπαδοί για τα επεισόδια στη Λευκάδα, πριν τον τελικό Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ των «αιωνίων» στη Λευκάδα στιγματίστηκε από τα σοβαρά επεισόδια τα ξημερώματα της προηγούμενης ημέρας. Η αστυνομία προχώρησε σε έξι συλλήψεις, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες και για τους υπόλοιπους δράστες.

Αναφορικά με τους συλληφθέντε, πρόκειται για πέντε Έλληνες, ηλικίας 34, 30, 26 και δύο 24 ετών, καθώς επίσης κι έναν 28χρονο Αλβανό, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Αθήνα, αλλά επέστρεψαν στο νησί του Ιουνίου για να τους ασκηθεί ποινική δίωξη. Όλοι τους ζήτησαν και πήραν προθεσμία, ώστε να απολογηθούν την προσεχή Πέμπτη (24/3). 

Σε ό,τι αφορά το κατηγορητήριο, έχουν να αντιμετωπίσουν τα αδικήματα των παραβάσεων της αθλητικής νομοθεσίας, τα αδικήματα της έκρηξης, της κατοχής και χρήσης εκρηκτικών υλών, της διατάραξης κοινής ειρήνης, των απλών και επικίνδυνων σωματικών βλαβών, της παράνομης βίας, των διακεκριμένων φθορών και της παρακώλυσης συγκοινωνιών.

Best of internet