Φλέμινγκ: «Ο Παπανικολάου είναι παίκτης επιπέδου ΝΒΑ»

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΤΙΜ ΤΩΝ ΝΑΓΚΕΤΣ

Φλέμινγκ: «Ο Παπανικολάου είναι παίκτης επιπέδου ΝΒΑ»

Φλέμινγκ: «Ο Παπανικολάου είναι παίκτης επιπέδου ΝΒΑ»

Ο Κρις Φλέμινγκ συνεργάστηκε με τον Κώστα Παπανικολάου στο Ντένβερ και εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα διεθνή. 

Ο Αμερικανός προπονητής είχε παίξει ως αντίπαλος τον Κώστα Παπανικολάου όταν καθόταν στον πάγκο της Μπάμπεργκ. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στους Ντένβερ Νάγκετς αφού ο Κρις Φλέμινγκ αποτελεί μέλος του προπονητικού τιμ.

Ο Φλέμινγκ μίλησε στην κάμερα του «Pick & Roll» και ανέφερε, «Μας βοήθησε πολύ ο Παπανικολάου. Προφανώς όλοι γνωρίζουν πόσο επαγγελματίας είναι. Δούλεψε πολύ. Η διοίκηση αποφάσισε πως χρειάζεται κάτι άλλο, αλλά ο Παπανικολάου είναι σίγουρα παίκτης επιπέδου ΝΒΑ. Η αποχώρησή του είχε να κάνει με την κατάσταση της ομάδας. Εκτιμήσαμε ότι μπορούσε να παίξει και στο «3» και στο «4». Η διοίκηση, όμως, επέλεξε πως θέλει να πάρει κάποιον άλλον. Σίγουρα, όμως, είναι ένας παίκτης επιπέδου ΝΒΑ»/

Ο Αμερικανός προπονητής αναφέρθηκε και στις επαφές που υπήρξαν με τον Ολυμπιακό πριν αναλάβει ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον πάγκο των Πειραιωτών, «Είχαμε μιλήσει με τον Ολυμπιακό, είναι γεγονός. Προφανώς, ήταν μια σπουδαία ευκαιρία. Απολάμβανα να βλέπω αυτή την ομάδα. Είχαν όμως επιτυχία την επόμενη σεζόν και απόλαυσα να τους βλέπω».

Best of internet