Επέστρεψε η λευχαιμία για τον Σάγκερ! (vid)

Gazzetta team
Επέστρεψε η λευχαιμία για τον Σάγκερ! (vid)

bet365

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την υγεία του δημοφιλούς ρεπόρτερ του ΝΒΑ, Κρεγκ Σάγκερ, καθώς όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, η λευχαιμία από την οποία πάσχει τα τελευταία 2 χρόνια, έχει επιστρέψει από τον Φεβρουάριο.

Ο διάσημος ρεπόρτερ του ΝΒΑ και του ΤΝΤ, Κρεγκ Σάγκερ, επέστρεψε τον Φεβρουάριο και συγκεκριμένα στο All-Star Game του Τορόντο στις μεταδόσεις, έπειτα από απουσία δύο ετών, καθώς τον Απρίλιο του 2014 είχε διαγνωσθεί πως πάσχει από λευχαιμία.

Παρ' όλα αυτά, όπως ο ίδιος αποκαλύπτει στο trailer τηλεοπτικής του συνέντευξης στο HBO, οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως δυστυχώς από τον Φεβρουάριο ο καρκίνος έχει επιστρέψει.

Ο 64χρονος δημοσιογράφος πάντως δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να εγκαταλείψει και πάλι τα γήπεδα και όπως τονίζει και στο απόσπασμα της συνέντευξης του που θα μεταδοθεί την Τρίτη (22/3):

«Έχω πραγματοποιήσει ήδη δύο μεταμοσχεύσεις βλαστικών κυττάρων. Πολύ σπάνια κάποιος αντέχει και τρίτη. Γι 'αυτό και πρέπει να διατηρήσω τις δυνάμεις μου, ώστε να μπορέσω να αντέξω αυτή την διαδικασία»

Αναφορικά με το πως νιώθει σήμερα, ο Σάγκερ τόνισε: «Ακόμα το παλεύω, εξακολουθώ να αγωνίζομαι. Δεν έχω κερδίσει τη μάχη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ούτε έχω χάσει ακόμα. Υπήρξαν κάποιες νίκες και κάποιες αναποδιές, όμως ακόμα μάχομαι. Έχω πολύ δρόμο να διανύσω».



 

NBA Τελευταία Νέα