Σφαιρόπουλος: «Δε με νοιάζει το ρεκόρ, η άμυνα με νοιάζει»

Σφαιρόπουλος: «Δε με νοιάζει το ρεκόρ, η άμυνα με νοιάζει»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δε θέλησε να σχολιάσει τους μηδένο πόντους της άμυνας τού Ολυμπιακού, αλλά αναφέρθηκε στη γενικότερη ικανοποιητική εικόνα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του ειδικά στον τομέα της άμυνας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα ανέφερε αρχικά, «Ήταν ένα παιχνίδι που ήμασταν απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Κάναμε απόλυτα ό,τι έπρεπε να κάνουμε.Ξεκινήσαμε αρκετά καλά αμυντικά κι επιθετικά. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε παραγωγικότητα. Γενικά ήταν ένα παραγωγικό παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι η άμυνα που θέλουμε να παίζουμε. Η σημερινή εμφάνιση είναι μία απόδειξη για το πώς θέλουμε να παίζουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την μεγάλη διάθεση στην άμυνα και την συγκέντρωση που έδειξαν. Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι γιατι μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Ευχαριστώ και τον κόσμο που ήταν εδώ και πιστεύω πως η ομάδα το ανταπέδωσε με μία καλή εμφάνιση σε άμυνα κι επίθεση και πολλές όμορφες φάσεις».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφερόμενος στην άμυνα της τρίτης περιόδου επεσήμανε πως, «Το ρεκόρ δεν το κατάλαβα. Οι συνεργάτες μού το ανέφεραν. Εκείνη τι στιγμή δεν κοιτάς αν έχεις δεχθεί πόντο, αλλά τι πρέπει να διορθώσεις. Εγώ έβλεπα ότι παίζουμε καλή άμυνα. Η προσπάθεια των παικτών ήταν πολύ μεγάλη. Δεν μας απασχολούν τα ρεκόρ. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα να ακολουθεί το πλάνο της για να παίξει το καλύτερο μπάσκετ σε άμυνα κι επίθεση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα