Παπαθεοδώρου: «Ο Ολυμπιακός ήταν 100% έτοιμος»

Παπαθεοδώρου: «Ο Ολυμπιακός ήταν 100% έτοιμος»
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θεωρεί πως μόνο σε καλό θα βγει για την Κηφισιά, η μεγάλη έκταση του σκορ στο ΣΕΦ.

Η Κηφισία ήταν αρκετά ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο κατέρρευσε και μάλιστα σκόραρε μετά δυσκολίας.

Ο προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων ανέφερε ότι, «Καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο να έχουμε καλή λειτουργία επιθετικά, αλλά δεν είχαμε απαντήσεις στην επίθεση του Ολυμπιακού. Με αποτέλεσμα να δεχτούμε πολλούς πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς, ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό στην τρίτη περίοδο, εμείς είχαμε μεγάλη αστοχία, η διαφορά άνοιξε πολύ και το μόνο που είχαμε να κάνουμε ήταν να κλείσουμε το παιχνίδι όσο καλύτερα μπορούσαμε. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του, το Σάββατο έχουμε ένα κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι στο γήπεδο μας και σε αυτό επικεντρωνόμαστε. Στο πρωτάθλημα που συμμετέχουμε η διαφορά με αυτές τις ομάδες είναι τεράστια. Ο Ολυμπιακός ήταν 100% και έτοιμος για απόψε. Και γιατί η Ευρωλίγκα είναι σε κρίσιμη καμπή, αλλά και γιατί εμείς είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί, όπως στον πρώτο γύρο. Θεωρώ πως θα μας πεισμώσει αυτό που έγινε και θα μας επηρεάσει θετικά η έκταση του σκορ».

Ο Τζάστιν Χογκ με τη σειρά του τόνισε ότι, «Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Ξεκινήσαμε επιθετικά και καταφέραμε να είμαστε επιθετικοί. Μπήκαμε στα αποδυτήρια έχοντας αυτοπεποίθηση, βρεθήκαμε στο -12, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο δεν μπήκαμε καλά, κατάφεραν να κυριαρχήσουν ολοκληρωτικά, δεν σκοράραμε καθόλου στην τρίτη περίοδο, οπότε μπήκαμε σε μια τρύπα και δεν καταφέραμε να βγούμε ποτέ από αυτή».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα