Δεν αντιδρά ο Κοντονής!

ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑ

Δεν αντιδρά ο Κοντονής!

Δεν αντιδρά ο Κοντονής!

Ο Σταύρος Κοντονής δεν θα αντιδράσει επισήμως για τα γεγονότα της Λευκάδας. Οι λόγοι της στάσης του και οι χειρισμοί που έκανε μετά τα επεισόδια.

Όπως προκύπτει από πλευράς του Υπουργείου ο κ. Κοντονής δεν θα αντιδράσει επίσημα για την Λευκάδα και τα έκτροπα που έγιναν εκεί πριν τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών. Ένας λόγος είναι πως έχει ήδη επιληφθεί η δικαιοσύνη με συλλήψεις και έτσι θα περιμένει τις σχετικές αποφάσεις. Μία ακόμα αιτία είναι πως πρόκειται για επεισόδια που έγιναν εκτός αθλητικών χώρων.
 
Ο Σταύρος Κοντονής πάντως επικοινώνησε προσωπικά με τον Δήμαρχο Λευκάδας τρεις φορές. Ήθελε να μάθει από πρώτο χέρι το πως λειτούργησαν οι δυνάμεις της αστυνομίας και τι πληροφόρηση και καταγγελίες υπήρξαν. Μίλησε με φορείς του νησιού και με την αστυνομία και απέκτησε πλήρη εικόνα για το τι συνέβη. Προφανώς και τέτοια γεγονότα προβληματίζουν έντονα την πολιτική ηγεσία. Ειδικά όταν γίνεται λόγος για ραντεβού... θανάτου.
 
Βέβαια ως προς την στάση της αστυνομίας συνεχίζουν να υπάρχουν ακόμα πολλά ερωτηματικά παρά τις συλλήψεις που έγιναν στην Αθήνα. Και για το πως χειρίστηκε την κατάσταση και για την αργοπορημένη της άφιξη στο σημείο όπου έγιναν τα πολύ σοβαρά επεισόδια και κινδύνευσαν για τα καλά ζωές. Άλλωστε υπήρχαν τουλάχιστον επτά τραυματισμοί και πολλές ζημιές σε ξενοδοχεία και γύρω χώρους.

Best of internet