Εντυπωσιακό ντεμπούτο στη Χάποελ για Ρόμπινσον (vids)

Gazzetta team
Εντυπωσιακό ντεμπούτο στη Χάποελ για Ρόμπινσον (vids)

bet365

Εντυπωσιακό ντεμπούτο πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα του Ισραήλ ο Νέιτ Ρόμπινσον, οδηγώντας με 25 πόντους την Χάποελ στη νίκη με 103-94 απέναντι στη Μακάμπι Ρισόν.

Η Χάποελ Τελ Αβίβ ενεργοποίησε την περασμένη Πέμπτη την βόμβα, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Νέιτ Ρόμπινσον και λίγες μέρες αργότερα ο βραχύσωμος γκαρντ πραγματοποίησε εντυπωσιακό ντεμπούτο, οδηγώντας τη νέα του ομάδα στη νίκη με 103-95 επί της Μακάμπι Ρισόν.

Ο «Krypto-Nate» μέτρησε 25 πόντους (4/8 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 8/9 βολές) στην αναμέτρηση, δείχνοντας από την αρχή πως είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει, ενώ μέσα στα κατορθώματα του ήταν και ένα απίθανο τρίποντο λίγο μπροστά από το κέντρο του γηπέδου!

Ο κόσμος δείχνει να έχει ήδη λατρέψει το νέο μεγάλο αστέρι της Χάποελ, ενώ μετά το τέλος του αγώνα ο 31χρονος γκαρντ ήταν ο πρωταγωνιστής και στους πανηγυρισμούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα