Η Αρχή ενός ακόμη Θρύλου είναι πλέον γεγονός!

Η Αρχή ενός ακόμη Θρύλου είναι πλέον γεγονός!

Gazzetta team
Η Αρχή ενός ακόμη Θρύλου είναι πλέον γεγονός!

bet365

O Oλυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος κι η Νovibet, επίσημος χορηγός της ομάδας, μοίρασε συγχαρητήρια.

«H γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΟΣΦΠ, στην πρώτη της συμμετοχή σε Final 4 Κυπέλλου, κατέκτησε το τρόπαιο του θεσμού, νικώντας με 63-60 τον Παναθηναϊκό!

Μια κατάκτηση που δυστυχώς αμαυρώθηκε από τα πολύ σοβαρά πρωινά επεισόδια μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων.

Πιστεύουμε ακράδαντα πως ο αθλητισμός δεν μπορεί να αφορά τους επαγγελματίες ταραξίες, απ' όπου κι αν προέρχονται, παρά όλους εμάς τους υπολοίπους που θέλουμε να απολαμβάνουμε το μεγαλείο του σε κάθε ευκαιρία.

Αφήνοντας όλα αυτά τα θλιβερά πίσω μας και στην απόλυτη ευθύνη της Πολιτείας και των αρμοδίων αρχών, πολλά συγχαρητήρια στις δύο μεγάλες ομάδες που, για άλλη μια φορά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια «αιώνια» αναμέτρηση και ακόμη παραπάνω στις αθλήτριες του ΟΣΦΠ, το τεχνικό επιτελείο, όλους όσοι βρίσκονται κοντά στην μπασκετική ομάδα και φυσικά τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ, κ. Μιχάλη Κουντούρη για άλλη μία πρωτιά του Συλλόγου, αυτή τη φορά στο γυναικείο μπάσκετ!

Οι επιτυχίες συνεχίζονται και ευχόμαστε να συνεχίζονται σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι το τέλος της σεζόν για όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, με τη Novibet να δεσμεύεται, από τη θέση του Μέγα Χορηγού, να συνεχίσει να στηρίζει τον Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ στον δρόμο της ανάδειξης ομάδων "θρύλων" σε όλα τα αθλήματα.

Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΟΣΦΠ για άλλη μια φορά!».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα