Καπογιάννη: «Στα κρίσιμα σημεία στοχεύσαμε σωστά»

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 60-63

Καπογιάννη: «Στα κρίσιμα σημεία στοχεύσαμε σωστά»

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος κι οι Ελένη Καπογιάννη, Τάνια Χαλιβέρα και Ανθή Μπαλτά μίλησαν για το τρόπαιο.  

Καπογιάννη: «Στα κρίσιμα σημεία στοχεύσαμε σωστά»

Η τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε για την κατάκτηση του τίτλου: «Περίμενα έναν σφικτό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερη εμπειρία από τη δική μου ομάδα και το άγχος μας φόρτωσε αρκετά.

Δεν είχαμε επιθετικότητα στην άμυνά μας και ο Παναθηναϊκός βρήκε τρόπο να σκοράρει. Μοιραία δεν είχαμε αιφνιδιασμό, χάναμε επιθετικά ριμπάουντ και μείναμε πίσω στο σκορ. Το β’ μέρος ανεβάσαμε την άμυνά μας και έτσι βρήκαμε ταχύτητα στην επίθεση. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μας, στα κρίσιμα σημεία στοχεύσαμε καλά, πήραμε τη νίκη και το τρόπαιο».

Η Τάνια Χαλιβέρα από την πλευρά των παικτριών: «Η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Το θέλαμε πάρα πολύ και το καταφέραμε. Δεν είχαμε καλή αγωνιστική εικόνα στο α’ ημίχρονο, αλλά στον β’ δείξαμε τον πραγματικό μας εαυτό και πως μπορούμε να παίξουμε. Είμαστε όλες πολύ χαρούμενες. Πλέον κοιτάμε τον επόμενο μας στόχο που είναι το πρωτάθλημα».

Η Ανθή Μπαλτά με τη σειρά της: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ένας ωραίος τελικός που τον ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Δεν ξεκινήσαμε καλά την αναμέτρηση, αλλά στο β’ ημίχρονο μπορέσαμε να τρέξουμε στην άμυνα, γυρίσαμε το παιχνίδι και πετύχαμε το στόχο μας. Κατακτήσαμε τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του Ολυμπιακού και ελπίζω να κάνουμε το νταμπλ».

Best of internet