Σερέλης: «Η μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας μας»

Γιάννης Ράμμας
Σερέλης: «Η μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας μας»

bet365

Ο Χρήστος Σερέλης εξήγησε τη σημασία της νίκης του Λαυρίου επί του ΠΑΟΚ (69-75) στην Πυλαία και πώς έχει η συνέχεια στις τελευταίες 3 αγωνιστικές της Α1.

«Καταφέραμε και κάναμε τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας μας επί ενός αντιπάλου με ιστορία. Μέχρι σήμερα είχαμε κάνει αρκετά καλές εμφανίσεις, αλλά δε σημειώσαμε μία τέτοια νίκη. Αν δείτε πιο προσεχτικά τα αποτελέσματα μας, ίσως να την αξίζαμε νωρίτερα. Ήμασταν καλύτεροι μετά την 2η περίοδο. Σφίξαμε την άμυνα μας και δημιουργήσαμε προβλήματα στον ΠΑΟΚ. Όταν είσαι μέσα στο παιχνίδι στο τέλος, τα πράγματα είναι πιο εύκολα» είπε στη συνέντευξη Τύπου της 23ης αγωνιστικής της Α1 ο επί 11 χρόνια προπονητής του Λαυρίου, ο οποίος μίλησε και για...

...την υπόθεση της παραμονής: «Αισθάνομαι ότι είμαστε κοντά στην παραμονή. Μόνο μ' ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων θα μείνουμε εκτός. Θα πρέπει, όμως, να κάνουμε τη 1 νίκη που θέλουμε για να μείνουμε στην κατηγορία. Μπορούμε, όμως, και 2 νίκες. Είναι μία δικαίωση για την προσπάθεια που κάνουμε για να φτάσουμε σ' αυτό το ρεκόρ των 8 νικών 3 αγωνιστικές πριν το τέλος».

...τον ΠΑΟΚ: «Προσπαθήσαμε να κλείσουμε τη ρακέτα μας, με τον Σχορτσανίτη να μην παίρνει μπάλες. Ρισκάραμε κάποια σουτ, είχε 7/9 τρίποντα στο ημίχρονο κι έτσι είπα στα παιδιά πως αν δεν είχαμε σκορ απ' το λόου ποστ θα 'ταν δύσκολο. Τους είπα ότι αν μέναμε κοντά στο σκορ θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Ο ΠΑΟΚ είχε 1/13 τρίποντα στο δεύτερο ημίχρονο κι έτσι γυρίσαμε το παιχνίδι».

...τα 16 κλεψίματα: «Ο ΠΑΟΚ περνάει την μπάλα στη ρακέτα και μέσα από ομαδική δουλειά. Κλείσαμε αυτές τις πάσες και στην αδύναμη πλευρά. Παράλληλα ίσως να αγχώθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ».

Με τη σειρά του, ο Βαγγέλης Σακελλαρίου σχολίασε: «Έγινε ένα ωραίο και μπασκετικό παιχνίδι. Μπήκαμε νωχελικά στο πρώτο δεκάλεπτο, στο δεύτερο και στο τρίτο μέσω της άμυνας βελτιωθήκαμε. Κάναμε ένα απ' τα καλύτερα αμυντικά παιχνίδια μας, ενώ βάλαμε μεγάλα σουτ στο τέλος για να πετύχουμε μία ιστορική νίκη. Ταμείο, όμως, θα κάνουμε στο τέλος. Θέλουμε να συνεχίσουμε να 'μαστε ανταγωνιστικοί. Πετύχαμε, όμως, 2 μεγάλες νίκες και βλέπουμε με αισιοδοξία τη συνέχεια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα