Πάρκερ: «Νωρίς για να συγκρίνουμε τους Ουόριορς με τους Μπουλς»

Πάρκερ: «Νωρίς για να συγκρίνουμε τους Ουόριορς με τους Μπουλς»

bet365

Ο Τόνι Πάρκερ παραδέχθηκε πως η πορεία των Ουόριορς φέτος είναι εξαιρετική, ωστόσο τόνισε πως είναι ακόμη νωρίς για να συγκριθούν με την ομάδα του Τζόρνταν.

Ο Γάλλος γκαρντ, 4 φορές πρωταθλητής με τους Σαν Αντόνιο Σπερς εξήγησε πως μια καλή ομάδα φαίνεται από τη διάρκεια που έχει στις επιτυχίες.

«Συγκρίνετέ τους με τους Μπουλς. Οι Μπουλς πήραν 6 τίτλους σε 8 χρόνια. Μια ομάδα θα πρέπει να κρίνεται από το πως είναι σε διάρκεια 10 ετών. Όπως εμείς, έχουμε πάρει πέντε πρωταθλήματα από το 1999 και μετά. Μόνο έτσι μπορείς να κρίνεις τις ομάδες», είπε χαρακτηριστικά ο Πάρκερ.

Παρόλα αυτά, τόνισε πως οι Ουόριορς διανύουν μια φανταστική σεζόν φέτος.

«Κάνουν μια απίστευτη σεζόν. Είμαστε στο πρωτάθλημα 15 χρόνια. Είναι δύσκολο να προσπαθήσεις να φτάσεις τις 70 νίκες με όλα τα back-to-back παιχνίδια και όλες αυτές τις εξαιρετικές ομάδες που υπάρχουν. Οπότε καταλαβαίνουμε πως αυτό που κάνουν οι Ουόριορς είναι εντυπωσιακό», είπε χαρακτηριστικά.

Σπερς και Ουόριορς έχουν αναμετρηθεί μόλις μια φορά φέτος και έχουν ακόμη τρεις συναντήσεις στα 14 τελευταία παιχνίδια των πρωταθλητών, κάτι που κάνει την προσπάθειά τους να σπάσουν το ρεκόρ των 72 νικών των Μπουλς αρκετά πιο δύσκολη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα