Τόμιτς: «Δεν βαραίνει τα πόδια μας η σκέψη του να περάσουμε»

Gazzetta team
Τόμιτς: «Δεν βαραίνει τα πόδια μας η σκέψη του να περάσουμε»
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 74-59 απέναντι στη Ζαλγκίρις διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση, με τον Μίλαν Τόμιτς να επισημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πως να διαχειρίζονται την πίεση και δεν επηρεάζονται το «πρέπει» των αναμετρήσεων που τους απομένουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Στο ημίχρονο ήμασταν 9 πόντους μπροστά. Δεν γίνεται από το πρώτο λεπτό να είσαι στο +15. Τη διαφορά και τη νίκη τη χτίζεις επί 40'. Στο +9 στο ημίχρονο, στο +15 στο τέλος. Αυτό σημαίνει ότι χτίζεις το παιχνίδι. Δεν δεχτήκαμε εύκολα καλάθια και στην επίθεση βρήκαμε εύκολες λύσεις στον αιφνιδιασμό. Στη ζώνη στο πρώτο ημίχρονο δεν βρήκαμε λύσεις. Στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο βρήκαμε και εκεί λύσεις και μπορέσαμε να νικήσουμε» και συμπλήρωσε:

«Πιστεύω ότι δεν βαραίνει τα πόδια μας η σκέψη του να περάσουμε. Αυτά τα παιδιά έχουν δείξει ότι όταν μπαίνει το "πρέπει" πάντα τα καταφέρνουν. Δεν είναι έξτρα πίεση γι' αυτούς τους παίκτες. Έχουν πολλές εικόνες από αυτά τα ματς. Και τους καινούργιους παίκτες θα τους βάλουμε σε αυτό τον δρόμο, να μην υπάρχει άγχος και στρες».

Για τη συνέχεια των «ερυθρολεύκων»: «Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί με την Κηφισιά. Μετά έχουμε ένα μεγάλο ντέρμπι με τη Ρεάλ. Ο κόσμος θα μας βοηθήσει για να κάνουμε ένα ωραίο παιχνίδι και μια μεγάλη νίκη».