Παπαλουκάς: «Φοβούνται τον Ολυμπιακό οι αντίπαλοι του»

Παπαλουκάς: «Φοβούνται τον Ολυμπιακό οι αντίπαλοι του»

Παπαλουκάς: «Φοβούνται τον Ολυμπιακό οι αντίπαλοι του»
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Ολυμπιακού και έχρισε τα δικά του φαβορί για τη φετινή Ευρωλίγκα.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ για την καθιερωμένη εκπομπή της Ευρωλίγκας, ο Θοδωρής Παπαλουκάς στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του αναφέρθηκε στη φετινή διοργάνωση.

​Για την πορεία των Πειραιωτών μέχρι τώρα τόνισε πως, «Όσο φοβάται ο Ολυμπιακός να αποκλειστεί από τα πλέι οφ, άλλο τόσο φοβούνται οι ομάδες του άλλου ομίλου να τον βρουν μπροστά τους στη διασταύρωση αν ο Ολυμπιακός προκριθεί».

Για την πορεία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας... «Θεωρώ ότι δεν είχε βρει την κατάλληλη χημεία. Νομίζω ότι πλέον έχει ξεκινήσει και βρίσκει το δρόμο της».

Κλείνοντας, έκανε και τις προβλέψεις του για την κατάκτηση του τροπαίου, «Φενέρ και ΤΣΣΚΑ παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη σταθερότητα μέχρι στιγμής. Ωστόσο πολλές είναι οι ομάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δεν γίνεται να μην υπολογίζεις τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που ξέρουν από μεγάλα παιχνίδια. Δεν μπορούμε να κάνουμε πρόβλεψη για τις ομάδες που θα βρεθούν στο Final 4, πόσο μάλλον για το ποια ομάδα θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια. Αυτό είναι και το ωραίο του αθλητισμού».