Παπανικολάου: «Είμαστε εδώ και θα παλέψουμε μέχρι τέλους»

Παπανικολάου: «Είμαστε εδώ και θα παλέψουμε μέχρι τέλους»

Παπανικολάου: «Είμαστε εδώ και θα παλέψουμε μέχρι τέλους»
Μέχρι το τέλος θα παλέψει για την πρόκριση ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο εκ των κορυφαίων της νίκης με τη Ζαλγκίρις, Κώστας Παπανικολάου.

Ο διεθνής φόργουορντ τόνισε πως κάθε μεγάλη ομάδα θέλει να κατακτά τίτλους, ενώ σχολίασε και την μεγάλη στήριξη του κόσμου.

«Πρέπει να μπαίνεις και να παίζεις το ίδιο δυνατά σε κάθε παιχνίδι. Τα ματς τα κάνεις εύκολα με μια σχετικά υποδεέστερη ομάδα, αν είσαι μεγάλη ομάδα και το αποδεικνύεις στο παρκέ. Τους κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ και βγήκε με καλό μπάσκετ.

Νικήσαμε αλλά έχουμε εξίσου σημαντικά ματς στη συνέχεια. Σημασία έχει ο Ολυμπιακός να παίζει καλά και σωστά. Οταν η άμυνα έχει φέρει την ομάδα εκεί που είναι, όλα αρχίζουν και τελειώνουν εκεί. Εχετε καταλάβει ότι η ομάδα ξεκινά από την άμυνα το παιχνίδι της.

Ολοι θέλουν να κατακτήσουν τίτλους. Ο καθένας που έχει βλέψεις, προσπαθεί να κατακτήσει ό,τι μπορεί. Είμαστε εδώ και θα παλεύουμε ως την τελευταία στιγμή. Η ομάδα θα παλέψει. Ο κόσμος μας στήριξε και το ανταποδώσαμε με ωραίο μπάσκετ», είπε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.