Ο Διαμαντίδης, το κινητό του, η εφαρμογή του κι... ο Κόμπι! (vids & pics)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Διαμαντίδης, το κινητό του, η εφαρμογή του κι... ο Κόμπι! (vids & pics)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης κατάφερε να γίνει θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, έγινε εισιτήριο, έγινε και κινητό τηλέφωνο, το οποίο παρουσίασαν ΚΑΕ Παναθηναϊκός & Microsoft Hellas.

Ο Διαμαντίδης, το κινητό του, η εφαρμογή του κι... ο Κόμπι! (vids & pics)

Αφού πρώτα ο διευθυντής του PAO Shop, Αριστείδης Χριστόπουλος, μίλησε για τη σημασία της συνεργασίας κι ο υπεύθυνος πωλήσεων σ' Ελλάδα & Κύπρο, Λάμπρος Ζολώτας, για τη μοναδικότητα της συσκευής και της εφαρμογής (μόνο 300 κομμάτια με την υπογραφή του 36χρονου αρχηγού του Παναθηναϊκού και την εφαρμογή προεγκατεστημένη), ο λόγος πέρασε στον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Οι ερωτήσεις για την τελευταία χρονιά της καριέρας του ήταν αδύνατον να μην ακουστούν, αλλά ο ίδιος εξήγησε πως ήδη έχει απαντήσει κι όχι μία φορά, ενώ σε σχετική ερώτηση παραδέχθηκε πως ήταν... απροετοίμαστος ν' απαντήσει και δεν ξέρει ποιανού την υπογραφή θα 'θελε στο δικό του κινητό τηλέφωνο.

Μέσα σ' όλα του έγινε κι ερώτηση σε αντιστοιχία με όλα όσα βιώνει ο Κόμπι Μπράιαντ των Λέικερς, ο οποίος αποθεώνεται σε κάθε εκτός έδρας εμφάνιση, αλλά ο ίδιος εξήγησε πως ήδη έχει τιμηθεί για την προσφορά του από αρκετές ομάδες: «Να μη μπούμε σε σύγκριση του Κόμπι Μπράιαντ κι εμένα. Είναι ιεροσυλία. Έχω πάει σε 2-3 γήπεδα και μ' έχουν τιμήσει. Ο Παναθηναϊκός, ο Αριστείδης (Χριστόπουλος, υπεύθυνος PAO Shop) κι άλλοι άνθρωποι τρέχουν και κάνουν πρωτοποριακά πράγματα για την Ελλάδα. Υπάρχουν άνθρωποι κι ομάδες που με έχουν βραβεύσει και καταλαβαίνουν πως κάποιοι έχουν προσφέρει έστω και λίγο στον αθλητισμό».

Αμέσως μετά ο «3D» έκανε το... δώρο να παραδώσει τις συσκευές σε όλους όσοι... πιστοί έσπευσαν να προλάβουν την αγορά.

Παρόντες στην εκδήλωση στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ είναι σχεδόν άπαντες απ' την ομάδα του Παναθηναϊκού και πλήθος κόσμου.

Δείτε υα videos του gazzetta.gr και τις φωτογραφίες απ' το φακό του Βαγγέλη Στόλη:

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης για το... κινητό του Lumia 650 Special Edition (1)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης για το... κινητό του Lumia 650 Special Edition (2)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης για το... κινητό του Lumia 650 Special Edition (3)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης για το... κινητό του Lumia 650 Special Edition (4)

Best of internet