Καλέντζου: «Επιτέλους τελικός για τον Παναθηναϊκό»

Καλέντζου: «Επιτέλους τελικός για τον Παναθηναϊκό»

Καλέντζου: «Επιτέλους τελικός για τον Παναθηναϊκό»

bet365

Απόλυτα ικανοποιημένη από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ήταν η Τούλα Καλέντζου, η οποία τόνισε πως στον τελικό θέλει τον καλύτερο.

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε για την αναμέτρηση τονίζοντας πως δεν έχει σημασία το πως, αλλά το ότι η ομάδα της πήρε την πρόκριση.

«Τελικός επιτέλους για τον Παναθηναϊκό. Δεν έχει σημασία το πώς. Το παιχνίδι δεν ήταν πολύ καλό, δεν μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό. Η διαφορά των ομάδων φάνηκε στα πρώτα πέντε λεπτά. Μετά κάναμε κάποια φάουλ, κάναμε αλλαγές και δεν βρίσκαμε ρυθμό. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο σουτ. Σημασία έχει ότι ο Παναθηναϊκός είναι στον τελικό, ύστερα από ένα χρόνο αποχής από το Final Four. Αυτό κρατάμε», είπε αρχικά.

«Πρέπει να σκεφτόμαστε τον τελικό. Εμείς θα ξεκουραστούμε, η πολλή δουλειά τώρα είναι για τους προπονητές. Στον τελικό θέλω τον καλύτερο, όποιος είναι καλός και κερδίσει στον άλλον ημιτελικό», πρόσθεσε.

Για την 11η συμμετοχή της σε τελικό: «Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, υπέροχα. Είναι πάντα σαν την πρώτη φορά. Θέλω να παίζω σε όλους τους τελικούς, να κερδίζει η ομάδα μου και να χαίρομαι και εγώ»

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα