Ο Ουότερς, το call of duty, το fast food κι η εταιρία ρούχων!

Φάνης Παναγιώτου
Ο Ουότερς, το call of duty, το fast food κι η εταιρία ρούχων!

bet365

Ο Ντομινίκ Ουότερς αποκάλυψε πως περνάει τις ώρες του εκτός παρκέ, αναφέρθηκε στα επιχειρηματικά του σχέδια, ωστόσο ξεκαθάρισε πως είναι απόλυτα αφοσιωμένος στον Άρη και το μπάσκετ!

To blog του γκαρντ του Άρη στο esake.gr:

Καλησπέρα σας!

Την περασμένη εβδομάδα δώσαμε άλλο ένα δυνατό παιχνίδι και πήραμε μια μεγάλη νίκη επί της Κηφισιάς. Έπρεπε να παλέψουμε μέχρι τέλους για τους δύο βαθμούς και τελικά καταφέραμε να τους πανηγυρίσουμε.

Επόμενος αντίπαλός μας είναι ο Απόλλωνας. Θεωρώ πως είναι μεγάλο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο Απόλλωνας είναι σε καλή βαθμολογική θέση και διεκδικεί την είσοδό του στα πλέι οφ, οπότε αυτό του δίνει σημαντικό κίνητρο. Όσον αφορά εμάς, θέλουμε τη νίκη για να βρεθούμε ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση της 3ης θέσης. Είμαστε πραγματικά συγκεντρωμένοι σε αυτή την αναμέτρηση. Προπονηθήκαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι. Θεωρώ πως και οι δύο ομάδες θα είναι έτοιμες για αυτό τον αγώνα. Ο πλέι μέικερ τους, ο Ντιλαρντ, παραμένει εκτός δράσης. Αυτό ίσως αποτελεί ένα μικρό αβαντάζ για εμάς. Όπως και να έχει, όμως, θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Eξωαγωνιστικά, περνάω τα περισσότερα βράδια μου παίζοντας «Call of duty». Υπάρχει ένα κομμάτι του παιχνιδιού που λέγεται zombies και στο οποίο πυροβολείς zombies. Το προτιμώ από το να πυροβολώ «εικονικούς» ανθρώπους. Έχει πολύ πλάκα. Χρειάζεται να έχεις στρατηγική. Παίζω με την οικογένειά μου που βρίσκεται στην πατρίδα και η αλήθεια είναι πως αφιερώνω πολύ χρόνο σε αυτό. Μου αρέσει πολύ.

Παράλληλα ασχολούμαι και με ένα επιχειρηματικό πλάνο. Σκοπεύω να ανοίξω στο Πόρτλαντ ένα fast food restaurant που λέγεται «Chick-Fil-A» είναι franchise. Κάνει πολύ ωραία σάντουιτς από κοτόπουλο και είναι πολύ γνωστή αλυσίδα στις ΗΠΑ. Υπήρχε ένα κάποτε στο Πόρτλαντ, αλλά έκλεισε και τώρα το ψάχνω με τους φίλους μου για να ανοίξουμε το δικό μας.

Εκτός από το εστιατόριο έχω ήδη επενδύσει σε μια εταιρία με ρούχα. Ο Θείος μου έχει μια boutique την «Hushlife» και έχω επενδύσει και σε αυτήν. Είμαι στην μόδα, οπότε επενδύω σε αυτόν τον τομέα για την ζωή μετά το μπάσκετ. Όσο νωρίτερα αρχίσω να επενδύω, τόσο καλύτερα θα είναι. Έχω κάποιους συνεργάτες που εμπιστεύομαι, δουλεύουμε σκληρά και θα δούμε τι θα γίνει… Προσπαθώ να τοποθετήσω τα χρήματά μου στο σωστό μέρος.

Όλα αυτά, όμως, δεν με αποσυντονίζουν… Είμαι αφοσιωμένος στο μπάσκετ και στον ΑΡΗ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα