Πήρε στο κυνήγι τον Χένσον ο Μπαρνς! (vids)

Φάνης Παναγιώτου
Πήρε στο κυνήγι τον Χένσον ο Μπαρνς! (vids)

bet365

Ο Τζον Χένσον έκοψε τον Ματ Μπαρνς, τον... κοίταξε έντονα και μετά την αποβολή του έφυγε για τα αποδυτήρια. Ο Μπαρνς, όμως, τον... ακολούθησε με άγριες διαθέσεις!

ΟΚ, ο Ματ Μπαρνς δεν είναι και το καλύτερο παιδί του ΝΒΑ. Δεν έχει περάσει καιρός από την επίθεση που έκανε στον Ντέρεκ Φίσερ, ο οποίος ήταν μαζί με την πρώην γυναίκα του, επομένως ο Τζον Χένσον θα έπρεπε να ξέρει με ποιον πάει να τα βάλει.

Ο Χένσον, λοιπόν, έκοψε με εμφατικό τρόπο τον Μπαρνς, στη συνέχεια τον... κοίταξε έντονα, με τους δύο παίκτες να δέχονται από μία τεχνική ποινή. Ο άσος των Μπακς αποβλήθηκε και πήγε στα αποδυτήρια. Το περιστατικό, όμως, δεν είχε τελειώσει. Μόλις ο Μπαρνς κατάλαβε ότι δέχτηκε κι εκείνος τεχνική ποινή έφυγε τρέχοντας για να βρει τον Χένσον, με... άγριες διαθέσεις!

Οι άντρες ασφαλείας έτρεξαν για να τον σταματήσουν και παρά το γεγονός ότι δεν είναι σαφές το τι έγινε, υπάρχει ένα σημάδι στο μάγουλο του Χένσον, όπως θα δείτε στις δηλώσεις του μετά το ματς. Ο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν θέλησε να σχολιάσει το περιστατικό κι επικεντρώθηκε στη νίκη των Μπακς επί των Γκρίζλις...

Δείτε τα videos:

 

NBA Τελευταία Νέα