Καλάθης και Ντιλέινι αποκλειστικά στο gazzetta για τον «τελικό»! (gTV)

Καλάθης και Ντιλέινι αποκλειστικά στο gazzetta για τον «τελικό»! (gTV)
Δύο εκ των κορυφαίων point-guard της Ευρωλίγκα, μιλούν στο gazzetta.gr για το κοινό παρελθόν τους, το 3/3 της Λοκομοτίβ επί του Παναθηναϊκού και δίνουν ραντεβού στον τελικό του φάϊναλ-φορ.

Μπορεί στα δύο χρόνια που συνυπήρξαν στο κολεγιακό πρωτάθλημα, να μην έπαιξαν ποτέ αντίπαλοι, η κοινή τους διαδρομή όμως, κρατάει από τα μαθητικά τους χρόνια, όταν ο ένας αντιμετώπισε τον άλλον ουκ ολίγες φορές στο πλαίσιο του σχολικού πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον Μάλκολμ Ντιλέϊνι που αποφοίτησε από το Τζόρτζια Τεκ, δεν επελέγη ποτέ στο ντραφτ και πέρασε τον Ατλαντικό για να γίνει επαγγελματίας και το Νικ Καλάθη, που δύο χρόνια νωρίτερα, ακολούθησε την ίδια διαδρομή και πριν ο συνομήλικός του φτιάξει το «όνομα» στην Ευρώπη, πρόλαβε να κατακτήσει την Ευρωλίγκα (2011) και το Eurocup (2013) και στη συνέχεια να δοκιμάσει στο ΝΒΑ (Μέμφις Γκρίζλις).

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σημειώσει ο Ραντούλιτσα τουλάχιστον 15 πόντους στο παιχνίδι Παναθηναϊκός - Λοκομοτίβ.

Στην κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν στο gazzetta.gr, λίγες ώρες πριν από το αποψινό (21.15) τζάμπολ στον 4ο εφετινό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Λοκομοτίβ Κούμπαν, οι δύο «παλιόφιλοι» μίλησαν για τη χρόνια γνωριμία τους, την υπεροχή της ρωσικής ομάδας στα τρία πρώτα ματς κι έδωσαν ραντεβού στον τελικό του φάϊναλ-φορ του Βερολίνου. Απολαύστε τους...