Με... όπλο το ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Με... όπλο το ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Με... όπλο το ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
Εντός έδρας με αντίπαλο τη Λοκομοτίβ Κούμπαν συνεχίζει ο Παναθηναϊκός τις υποχρεώσεις του στη Euroleague.

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν πριν από μία εβδομάδα στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα, ωστόσο στο ΟΑΚΑ αποκτούν άλλη δυναμική, με τη νίκη τους επί της Λοκομοτίβ Κούμπαν να πληρώνει 1.60. Όποιος, όμως, πιστεύει στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, μπορεί να κάνει παιχνίδι με το διπλό που τιμάται στο 2.50!

Από εκεί και πέρα, ο άσος από ημίχρονο πληρώνει 1.90, ενώ το line στο under/over είναι τοποθετημένο στους 146.5 πόντους. Παράλληλά, όμως, ξεχωρίζουν και τα ειδικά των παικτών. Το over 9.5 του Νικ Καλάθη πληρώνει 1.85, με το line του Τζέιμς Γκιστ να βρίσκεται στους 10.5 πόντους, ενώ από την άλλη, εκείνο του Άντονι Ράντολφ στους 15.5 κι αυτό του Ντιλέινι στους 16.5! Θα κάνουν τη ζημιά στο ΟΑΚΑ οι φορμαρισμένοι παίκτες της Λοκομοτίβ;

Το τζάμπολ της ημέρας θα γίνει στη Μόσχα, εκεί όπου η ΤΣΣΚΑ είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη πληρώνει 2.20 αν ξεπεράσει το εμπόδιο των Βάσκων με περισσότερους από 14.5 πόντους, με το διπλό να τιμάται στο πολύ υψηλό 8.00, για όποιον βλέπει... έκπληξη! Από τα ειδικά των παικτών ξεχωρίζει ο Γιάννης Μπουρούσης, ενώ από τη μεριά των γηπεδούχων τα... πρώτα βιολιά είναι οι Μίλος Τεόντοσιτς και Νάντο Ντε Κολό, που μπορούν να πληρώσουν σε πολύ καλές αποδόσεις.

Συνέχεια με... εμφύλιο στην Τουρκία. Η νίκη της Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μπορεί να πληρώσει ακόμα και 3.00 στην επιλογή των επιπλέον χάντικαπ, ενώ από την άλλη, το διπλό της Νταρουσάφακα το συναντάμε στο 6.50! Όσο για το under/over; Το line έχει τοποθετηθεί στους 151.5 πόντους, ωστόσο υπάρχουν κι επιπλέον επιλογές για το σύνολο των πόντων.

Εμφύλιος και στην Ισπανία, εκεί όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο άσος βρίσκεται στο 1.60 και το διπλό στο 2.50, ωστόσο υπάρχουν πολλά ειδικά στοιχήματα αν κάποιος δεν θέλει να... μπλέξει με τα κλασικά! Πόσοι πόντοι θα μπουν στο ημίχρονο; Πόσους θα πετύχει συνολικά η Μπαρτσελόνα και πόσους η Ρεάλ Μαδρίτης; Εκτός αυτών, παιχνίδι μπορεί να γίνει και με τους παίκτες. Τόμιτς, Ντόελμαν και Σατοράνσκι ξεχωρίζουν από τη μεριά των Καταλανών, ενώ από τους φιλοξενούμενους καλές περιπτώσεις είναι ο Γιουλ, ο Αγιόν κι ο Ρέγες.

Φινάλε με το παιχνίδι της Μπάμπεργκ κόντρα στην Χίμκι. Όποιος πιστεύει πως το σύνολο του Αντρέα Τρινκιέρι θα φτάσει σε ακόμα μία μεγάλη νίκη δεν έχει παρά να ποντάρει στον άσο που πληρώνει 2.20, ενώ από την άλλη, όποιος περιμένει η θητεία του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον πάγκον των Ρώσων να ξεκινήσει με θετικό τρόπο, μπορεί να κάνει παιχνίδι με το 1.75 του διπλού. Από εκεί και πέρα, στο 1.85 συναντάμε το over 17.5 του εξαιρετικού φέτος Αλεξέι Σβεντ, ενώ από τα ειδικά των παικτών ξεχωρίζει ακόμα ο Νίκος Ζήσης, όπως κι ο Ταϊρίς Ράις!