Το δώρο του Σχορτσανίτη στο μουσείο της ΧΑΝΘ

ΦΑΝΕΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Το δώρο του Σχορτσανίτη στο μουσείο της ΧΑΝΘ

Το δώρο του Σχορτσανίτη στο μουσείο της ΧΑΝΘ

Υπογεγραμμένη φανέλα του Σοφοκλή Σχορτσανίτη από την εποχή που αγωνιζόταν στις Εθνικές ομάδες απέκτησε το Μουσείο της Χανθ.  

Ο σέντερ του ΠΑΟΚ παραχώρησε τη φανέλα με ιδιόχειρη (όπως αναφέρει η ανακοίνωση) αφιέρωσή του και η διοίκηση του μουσείου τον ευχαρίστησε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του μουσείου:

«Την φανέλα του Σοφοκλή Σχορτσανίτη από την εποχή που αγωνίζονταν στην Εθνική μας ομάδα (με το νούμερο 15) εξασφάλισε το Μουσείο μας.

Ο πρώην σέντερ του Ηρακλή, του Άρη, της Καντού, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού της Μακάμπι, του Ερυθρού Αστέρα και νυν του ΠΑΟΚ έχει 54 συμμετοχές(με 439 πόντους) με την Εθνική Ανδρών. Πανηγύρισε την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2006 στην Ιαπωνία, ήταν παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο(5η θέση), ενώ έχει επίσης κατακτήσει το Χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων το 2002 στην Γερμανία και το Χάλκινο στο Παγκόσμιο Εφήβων το 2003.

Το Μουσείο της Χ.Α.Ν.Θ. ευχαριστεί τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη για την χειρονομία του να μας παραχωρήσει την φανέλα(με ιδιόχειρη αφιέρωση του)και του εύχεται κάθε επιτυχία στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον ΠΑΟΚ».

Best of internet