Φλεβαράκης: «Να κλείσουμε την σεζόν όπως τη θέλουμε»

Γιάννης Ράμμας
Φλεβαράκης: «Να κλείσουμε την σεζόν όπως τη θέλουμε»

bet365

Η ήττα απ' τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν για τα Τρίκαλα (81-98) κι ο Κώστας Φλεβαράκης ήδη σκέφτεται το καλύτερο δυνατό φινάλε.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την πολύ καλή ατμόσφαιρα και πραγματικά πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι τέτοια ατμόσφαιρα θέλουμε και στα τελευταία δύο παιχνίδια της χρονιάς με τον ΠΑΟΚ και τον Απόλλωνα Πατρών στην έδρα μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Τζόρτζεβιτς για τα καλά λόγια του, αλλά, όπως ξέρετε, σε τέτοιου είδους παιχνίδια όλα τα καλά κρατάνε για 2 ώρες. Τώρα πάμε στα παιχνίδια που θα κρίνουν όλη την σεζόν. Για την άμυνα που παίξαμε το σκορ πήγε πολύ ψηλά, θεωρώ ότι μας στοίχισαν κάποια λάθη συν το τρομερό ποσοστό στα τρίποντα του Παναθηναϊκού, που αυτή τη στιγμή είναι μία απ' τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Κάναμε μία πολύ αξιοπρεπή προσπάθεια με πολύ μεγάλη μάχη, αλλά σίγουρα τα λάθη που κάναμε απέναντι σε μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό τα πληρώνεις. Η συγκέντρωση είναι πως στα επόμενα 4 ματς αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου (14/3, 15:00/novasports 2) με τον Αρκαδικό θα πάρουμε αυτό που πρέπει, ώστε να κλείσουμε την σεζόν όπως τη θέλουμε. Χρειάζεται συνεχή προσπάθεια κι ελπίζουμε να μην έχουμε άλλες ατυχίες, περιμένουμε να επιστρέψει κι ο Ρόμπινσον, που σήμερα (14/3) δεν αγωνίστηκε, καθώς πάμε σε παιχνίδια που μπορεί να κρίνουν όλη την σεζόν και γι' αυτό πρέπει να 'μαστε όλοι συγκεντρωμένοι αρχικά σε κάθε προπόνηση και μετά σε κάθε παιχνίδι» είπε στη συνέντευξη Τύπου της 22ης αγωνιστικής της Α1 ο 47χρονος προπονητής της θεσσαλικής ομάδος.

Με τη σειρά του, ο Μπράντον Μπράουν σχολίασε: «Μπήκαμε "πεινασμένοι" στο παιχνίδι, παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αμυντικά ήταν ένα απ' τα καλύτερα παιχνίδια μας, "σπάσαμε" κάποια συστήματα, αλλά ως σύνολο ήμασταν πολύ καλοί. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για τα 4 παιχνίδια που απομένουν, να κερδίσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ώστε να κλείσουμε καλά την σεζόν. Αν περιορίσουμε τα λάθη μας, θεωρώ ότι έχουμε τύχη στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό το Σάββατο (14/3, 15:00/novasports 2)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα