Τζόρτζεβιτς: «Καλό τεστ... και τώρα η Λοκομοτίβ»

Γιάννης Ράμμας
Τζόρτζεβιτς: «Καλό τεστ... και τώρα η Λοκομοτίβ»

bet365

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς βρήκε αρκετά κέρδη στη νίκη του Παναθηναϊκού στα Τρίκαλα (81-98) και περιμένει να πάρει... επιτέλους σειρά κι η Λοκομοτίβ Κουμπάν.

«Ήταν ένα δύσκολο ταξίδι, δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ενώ είχαμε κάποια προβλήματα με δύο παίκτες σε αυτή την αποστολή, τους Ουίλιαμς και Διαμαντίδη. Είχαμε την ενέργεια που χρειαζόταν γι' αυτό το παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι η μπάλα πρέπει να είναι "χρυσάφι", νομίζω ότι τα λάθη που κάναμε ήταν πολλά. Δύο παίκτες απ' τα Τρίκαλα είχαν πολύ καλή εμφάνιση, ο Μπράουν στο πρώτο κι ο Σοκό στη συνέχεια, είναι καλοί σ' όλη τη διάρκεια της σεζόν κι αποτέλεσαν ένα τεστ για εμάς, στο οποίο έπρεπε ν' απαντήσουμε, ν' απαντήσουμε στο ψηλό παιχνίδι των Τρικάλων, "χαμηλώνοντας" τους ψηλούς μας. Από εκεί και πέρα κάτι που δουλεύουμε πολύ το τελευταίο διάστημα είναι να γυρίζει η μπάλα και κάθε φορά που είχαμε παραπάνω από 5 πάσες στην επίθεση λειτουργήσαμε και βρήκαμε λύσεις. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι το οποίο είναι ενάντια σ' έναν μεγάλο αντίπαλο (vs. Λοκομοτίβ Κουμπάν στις 17/3, 21:15/novasports 2), απ' τον οποίο έχουμε χάσει 3 φορές και θέλουμε να προετοιμαστούμε σωστά και να τα δώσουμε όλα για την νίκη. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων, είναι μία ομάδα που αναγκάστηκε μέσα στην σεζόν να κάνει πολλές αλλαγές. Καλή τύχη και καλή συνέχεια» είπε στη συνέντευξη Τύπου της 22ης αγωνιστικής της Α1 ο 48χρονος Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε των Τρικάλων, με το μυαλό στη... Λοκομοτίβ. Στο 1.55 στη Novibet, η νίκη του «τριφυλλιού» επί των Ρώσων.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα