Μαυροειδής: «Αν παίζουμε έτσι, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο»

Μαυροειδής: «Αν παίζουμε έτσι, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο»
Ο Δημήτρης Μαυροειδής έφυγε πικραμένος λόγω του αποτελέσματος, αλλά αισιόδοξος από το καλό μπάσκετ που έπαιξε η ΑΕΚ.

Ο Έλληνας σέντερ της ΑΕΚ μιλώντας στην κάμερα του Ote TV μετά το ματς με τον Ολυμπιακό ανέφερε, «Όλο χάνουμε δικά μας παιχνίδια και με τον ίδιο τρόπο έχουμε χάσει όλους τους στόχους μας. Το θέλαμε πολύ το παιχνίδι, ήμασταν συγκεντρωμένοι και το ελέγχαμε. Ομως ήμασταν άτυχοι σε κάποιες στιγμές στο τέλος. Είχαμε κάποιες κακές άμυνες, κάποιες μπάλες έφυγαν από τα δικά μας χέρια και πήγαν σε αυτά του Ολυμπιακού, χάσαμε βολές. Σε πολλά σημεία ειδίκά στο τέλος μπορώ να πω ότι χάσαμε το ματς. Ομάδες σαν τον Ολυμπιακό ξέρουν να παίρνουν αυτά τα ματς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά, γιατί οποιοδήποτε λάθος δεν συγχωρείται. Κάναμε μια κακή επιλογή, ένα λάθος και αμέσως το τιμώρησε ο Ολυμπιακός. Αυτό το παιχνίδι είναι οδηγός για το μέλλον. Αν παίζουμε έτσι, σημαίνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Θέλουμε δουλειά, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο».

Για τη φάση που έκρινε την αναμέτρηση ο Μαυροειδής τόνισε: «Σε όλο το παιχνίδι έχουν γίνει άπειρες φάσεις. Αν μπορώ να ξεχωρίσω, μία στην κανονική διάρκεια που χάσαμε το ριμπάουντ και χάσαμε την ευκαιρία να έχουμε άλλη μία επίθεση στο τέλος, ενώ στην παράταση ο Νώντας έχασε δύο βολές. Στο τέλος της δεύτερης παράτασης δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη φάση. Τέτοιες εμφανίσεις δείχνουν ότι είμαστε κοντά στο επίπεδο αυτών των ομάδων που παίζουν Ευρωλίγκα. Παίξαμε πολύ physical, πιο πολύ ίσως από τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι το κέρδος μας, γιατί μπορούμε να σταθούμε σε τέτοια ματς. Είμαστε νέα ομάδα. Μόνο να βελτιωθούμε μπορούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα