Φελντέιν: «Όλοι μαζί σαν ένας»

ΤΡΙΚΑΛΑ BC-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (14/3, 18:00/novasports 2)

Φελντέιν: «Όλοι μαζί σαν ένας»

Ο... πρωτάρης σε τίτλους Τζέιμς Φελντέιν εγγυάται το θαυμάσιο κλίμα στον Παναθηναϊκό κι υπενθύμισε τον κοινό στόχο.  

Φελντέιν: «Όλοι μαζί σαν ένας»

Το blog του 27χρονου Αμερικανοδομινικανού σούτινγκ γκαρντ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Γεια σας,

Πέρασαν αρκετές ημέρες από τότε που επικοινωνήσαμε για τελευταία φορά κι αναμφίβολα αρκετά συναρπαστικά πράγματα συνέβησαν. Με πρώτο και καλύτερο το γεγονός ότι κατέκτησα τον πρώτο τίτλο στην καριέρα μου μετά τον τελικό Κυπέλλου. Φυσικά, εύχομαι να 'ναι ο πρώτος από μία σειρά τίτλων που θα ακολουθήσουν με τον Παναθηναϊκό. Αισθάνομαι υπέροχα εδώ και δεν το κρύβω. Είναι χαρά, τιμή κι ευλογία να αγωνίζεσαι σε μία τέτοια ομάδα, σ' ένα τόσο μεγάλο οργανισμό, όπου σου δίνεται η ευκαιρία να κατακτήσεις πολλούς τίτλους και να εμπλουτίσεις την καριέρα σου με όμορφες αναμνήσεις και μεγάλες στιγμές.

Πλησιάζουμε προς το τέλος της κανονικής περιόδου στο ελληνικό Πρωτάθλημα και προς το τέλος του TΟΡ 16 στην Ευρωλίγκα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι κάθε αγώνας είναι κρίσιμος και σημαντικός για εμάς με βασικό στόχο να παραμείνουμε «πεινασμένοι», να διατηρήσουμε το κίνητρο σε υψηλό επίπεδο, να δείχνουμε αποφασιστικότητα κι όλα αυτά να τα συνδυάσουμε με συγκέντρωση κι ηρεμία.

Με τον τρόπο αυτό, άλλωστε, χαλιναγωγείς τον ενθουσιασμό και δεν παρασύρεσαι. Μπορώ να εγγυηθώ για το θαυμάσιο κλίμα στην ομάδα, αλλά και το τεράστιο κίνητρο για επιτυχίες που έχουμε όλοι. Φαίνεται αυτό απ' το επίπεδο των προπονήσεων, άλλωστε.

Ο στόχος ειναι κοινός και πρεπει όλοι μαζί να ζούμε, να κινούμαστε και ν' αναπνέουμε σαν ένας άνθρωπος.

Μπροστά μας έχουμε τον αγώνα στα Τρίκαλα (14/3, 18:00/novasports 2) και το βέβαιο είναι ότι αυτές οι ομάδες, όταν έχουν ν' αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό, μπορούν να γίνουν εξαιρετικά επικίνδυνες. Γιατί; Μα, η απάντηση είναι τόσο απλή: Δεν έχουν να χάσουν απολύτως τίποτα! Θα παίξουν ελεύθερα κι άνετα, δε θα 'χουν πίεση, θα 'χουν κι ένα κίνητρο παραπάνω διότι κανείς δεν πρόκειται να τους κατηγορήσει.

Ο σεβασμός σε κάθε αντίπαλο είναι δεδομένος απ' την πλευρά μας. Τον έχουμε δείξει και το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Διότι σεβασμός στον αντίπαλο σημαίνει πάνω απ' όλα σεβασμός στον εαυτό σου κι υγιής νοοτροπία.

Θα τα ξαναπούμε,

J.F.

 

Best of internet