Λυκογιάννης: «Τα είπαμε λίγο... βαριά με τους παίκτες στο ημίχρονο»

Λυκογιάννης: «Τα είπαμε λίγο... βαριά με τους παίκτες στο ημίχρονο»

bet365

Με σκληρή γλώσσα παρά τη νίκη του Κολοσσού μίλησε στη συνέντευξη τύπου ο Άρης Λυκογιάννης, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο έκανε... εκδρομή.

Ο προπονητής της ομάδας της Ρόδου αποκάλυψε πως τα είπε... βαριά με τους παίκτες του στα αποδυτήρια στο ημίχρονο προκειμένου να μεταμορφωθούν και να... αλλάξουν πρόσωπο.

«Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Πρώτα για τον Κόροιβο που ψάχνει νίκες για να αποφύγει την επικύνδινη ζώνη. Ένα πάρα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι και για εμάς γιατί εδώ και πάρα πολύ καιρό ψάχνουμε μια εκτός έδρας νίκη και ως επί το πλείστον τα εκτός έδρας παιχνίδια μας δεν συνοδεύονται από καλές εμφανίσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς ξεκινάμε άσχημα και έχουμε κενά διαστήματα. Ο τρόπος που αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, το λιγότερο που μπορώ να πω ήταν ντροπιαστικός. Δεν υπήρχαμε μέσα στο γήπεδο, σε κανένα κομμάτι του παιχνιδιού ούτε αμυντικό ούτε επιθετικό. Παίζαμε με απίστευτο φόβο και γενικότερα είμασταν σαν μια ωραία εκδρομη», είπε αρχικά.

«Στο δεύτερο ημίχρονο τα είπαμε λίγο βαριά μέσα στα αποδυτήρια και νομίζω αυτό κέντρισε το φιλότιμο των παιδιών. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο τελείως διαφορετικοί στο πίσω κομμάτι του παιχνιδιού, πιέσαμε μπάλες, βρήκαμε μια επαφή με το καλάθι και νομίζω από εκεί και πέρα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι και είναι φυσιολογικό μετά η πίεση να πηγαίνει στην ομάδα που χρειάζεται περισσότερο τους βαθμούς . Η νίκη ήταν μεγάλη και θεωρώ πως με αυτή τη νίκη μπορούμε να πατήσουμε γερά και να πούμε ότι είμαστε κοντά στα play of και από εκεί και πέρα κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια. Καλή συνέχεια στον κόουτς και την ομάδα της Αμαλιάδας», ολοκλήρωσε.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα