Ντούβνιακ: «Φρέσκοι και έτοιμοι»

Ντούβνιακ: «Φρέσκοι και έτοιμοι»

Gazzetta team
Ντούβνιακ: «Φρέσκοι και έτοιμοι»

bet365

Ο Ούρος Ντούβνιακ αναφέρθηκε στην ετοιμότητα του ΠΑΟΚ και στο μέλλον του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το blog του Ούρος Ντούβνιακ στην επίσημη ιστοσελίδα της Α1...

«Ήταν η πρώτη φορά στη σεζόν για μας, που πέρασαν δύο εβδομάδες χωρίς να έχουμε παιχνίδι. Κι από την στιγμή που προηγήθηκαν έξι μήνες με ένα πραγματικά πολύ σκληρό πρόγραμμα και καθώς κανένας από εμάς δεν είχε την δυνατότητα να πάει σπίτι του, ήταν μία τέλεια ευκαιρία για να ξεκουραστούμε και να δούμε τις οικογένειες, αλλά και τους φίλους μας. Πάντα όμως, όταν πηγαίνεις σπίτι σου για τρεις ή τέσσερις ημέρες, αυτό δεν είναι αρκετό και φεύγοντας θέλεις, μία ημέρα ακόμη ή ακόμη και μία ώρα παραπάνω. Είναι πολύ φυσιολογικό.

Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι ήταν κάτι που το χρειαζόμασταν όλοι μας, το είχαμε ανάγκη. Μία διακοπή, ένα κενό διάστημα από τις προπονήσεις, τους αγώνες, αλλά και ο ένας από τον άλλον.

Και να που είμαστε ξανά πίσω. Φρέσκοι και έτοιμοι για το υπόλοιπο της σεζόν. Για αρχή έχουμε τα τελευταία πέντε παιχνίδια της κανονικής περιόδου, σε λιγότερο από έναν μήνα. Ξεκινάμε με την Πάτρα, μία ομάδα που έχει παίξει καλά στη διάρκεια της σεζόν. Πραγματοποίησαν μερικά σπουδαία παιχνίδια, ακόμη και απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Δεν ξεχνάμε ότι μας κέρδισαν στον πρώτο γύρο.

Η μεγαλύτερή τους δύναμη είναι οι παίκτες της περιφέρειας. Σπουδαίοι σουτέρ και σκόρερ. Είχαμε όμως αρκετό καιρό για να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι και το πιο σημαντικό είναι ότι μετά από καιρό είμαστε όλοι μαζί. Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι ανέβηκε και το επίπεδο της προπόνησης και προστέθηκε ακόμη περισσότερη ποιότητα στην ομάδα. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με την ομάδα της Πάτρας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα