Κασελάκης: «Με ακρίβεια, συγκέντρωση και αποφασιστικότητα»

Κασελάκης: «Με ακρίβεια, συγκέντρωση και αποφασιστικότητα»

bet365

Η Κηφισιά περιμένει τον Άρη (12/3, 16:15) κι ο Λεωνίδας Κασελάκης γράφει για την προσεχή αναμέτρηση, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο.

Tο blog του Λεωνίδα Κασελάκη στο esake.gr:

«Επιτέλους μετά από 2 βδομάδες και τη διακοπή λόγω του τελικού κυπέλλου, επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Μπροστά μας έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Άρη στην έδρα μας.O Άρης πέρα από παραδοσιακή δύναμη του ελληνικού μπάσκετ,βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας και πραγματοποιεί πολύ καλή χρονιά .Είναι ένα ομοιογενές σύνολο με ξεκάθαρους ρόλους με ιδιαίτερα αθλητικούς Αμερικανούς παίκτες και έμπειρους Έλληνες.

Ακόμη ένα βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι δεν έχει προχωρήσει σε καμία αλλαγή του ροστερ μέσα στη χρονιά,κάτι που του έχει προσφέρει χημεία και χαρακτήρα στα κρίσιμα λεπτά ενός αγώνα ή ακόμα και στην αντιμετώπιση μιας κακής ήττας και έτσι η ψυχολογία των παικτών δεν διαταράσσεται ιδιαίτερα .Από την πλευρά μας δουλέψαμε καλά την περίοδο της διακοπής γιατί θέλουμε να κλείσουμε με την καλύτερη δυνατή εικόνα το πρωτάθλημα.

Για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας σε άμυνα και επίθεση με ακρίβεια και συγκέντρωση διότι κάθε λάθος που θα κάνουμε θα τιμωρηθεί .Θα πρέπει επίσης με αποφασιστικότητα να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του Άρη και να βρούμε λύσεις από εκεί. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου μας διότι τον έχουμε ανάγκη το Σάββατο. Aα και μην ξεχαστείτε, το τζαμπολ είναι 16:15 κι όχι 17:00».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα